Water Boy (1998)

1

106868 3 Water Boy (1998) Actori: Adam Sandler, Kathy Bates, Fairuza Balk, Henry Winkler, Jerry Reed, Larry Gilliard Jr.

Prima data cand am vazut numele m-am gandit la un film cu un supererou, dupa ce am terminat de vazut filmul mi-am dat seama ca desi nu este un sf, personajul principal este un supererou… la figurat. O comedie cu Adam Sandler am vrut sa spun, pentru ca este greu sa-l vezi pe Sandler intr-o drama. Cand toti te considera un pampalau, dar si esti unul, atunci nu mai ramane de aratat decat ca si pampalaii pot fi folositori la ceva. Waterboy, sau cum baiatul care aduce apa poate fi vedeta unei echipe de fotbal american. lge Adam 071012111233362 wideweb 300x300,1 Water Boy (1998)

Adam Sandler joaca rolul unui baiat (de 31 de ani) care toata viata lui a fost papusa mamei sale, care nu are prieteni, care este balbait si care crede ca mama sa este tot ce e mai bun pe lumea asta. Intr-o zi, dupa ce este dat afara de la fostul club de fotbal, baiatul care aduce apa jucatorilor isi incearca sansa la alta echipa. Acolo este remarcat de un antrenor prafuit dupa ce enervat fiind de faptul ca toti radeau pe seama lui ca este un pampalau, ii face un placaj profesionist unui membru al echipei. Echco1 Water Boy (1998) ipa incepe sa castige meciuri (dupa cele 40 de infrangeri consecutive) si toate merg bine, pana trebuie sa-i spuna mamei sale, care ura fotbalul, ca el joaca pentru un club si vrea sa isi urmeze studiile.

Download subtitrare "The Waterboy" click aici.

Sunt si momente amuzante in acest film, dar si momente in care poate te gandesti cu mila la cei izolati de grupurile de oameni. Deci daca nu radeti de va prapaditi, atunci sunteti mai sensibili si varsati o lacrima. Eu am ales prima varianta. Si omul chiar era preocupat de calitatea apei :)).

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.