Ultima Reduta – Concursul

30

He’s back! In urma cu 10 ani, a dat jos costumul de Terminator si a devenit Governator. In Expendables, Arnold a promis ca se va intoarce. Si o face, din 25 ianuarie. Nu-l rata in rolul unui fost politist din L.A., satul de sange si moarte, care acum e serif intr-un orasel la granita cu Mexicul, unde se ocupa de infractiuni marunte. Pana intr-o zi, cand cel mai cautat traficant de droguri din emisfera vestica evadeaza dintr-un convoi al FBI-ului si vrea sa treaca granita in Mexic, fara sa stie cine ii va sta in cale…

afis Reduta 460x654 Ultima Reduta Concursul

Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii de doua persoane la filmul Ultima Reduta. Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza.

Care a fost ultimul film in care Arnold Schwarzenegger a interpretat un rol principal?

– Terminator 3
– Eroi de Sacrificiu 2
– Total Recall

Din 25 ianuarie, mergi la cinema sa vezi Ultima Reduta. Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Luis Guzmán iti promit actiune, adrenalina, urmariri spectaculoase, masini tari si arme gigantice, condimentat cu mult umor si autoironie. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

30 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.