[Trailer Tare + Poster] It’s Complicated

0

Uh, inca o dovada in plus ca sarbatorile de iarna ale acestui an sunt incarcate de… film! Adica, “It’s (not that) Complicated”! Normal ca este complicat, ca daca n-ar fi, tare ne-am mai plictisi! Si pentru asta, regizorul Nancy Meyers (The Holiday, Something’s Gotta Give) ii pune la treburi serioase pe Meryl Streep si Alec Baldwin, viitorul cuplu al acestui proiect. Nu singuri, ci acompaniati de actori simpatici ca John Krasinski, Steve Martin ori Rita Wilson, gata sa ne indulceasca cinematografele taman in ziua de Craciun!

meryl [Trailer Tare + Poster] Its Complicated

Simplu. Un el si o ea pornesc (Baldwin si Streep) pe suavul drum al convietuirii in doi, intr-o casnicie frumoasa. Dar pentru ca, dupa cum va spuneam lucrurile nu pot fi simplificate (de cele mai multe ori) dupa bunul plac, complicatul firesc duce la divort. Astfel, Jane va avea ocazia sa-si vada fostul sot recasatorindu-se cu o tipa mult mai tanara decat amandoi. Ei bine, din momentul acela, Jane incepe sa se bucure de noul statut de femeie independenta si libera, chestie ce nu-i va pica tocmai bine fostului…

Posterul vi l-am aratat un pic mai sus, si pentru ca un trailer #2 abia a facut ochi, ne-am straduit sa-l gasim si pe mai-punctualul # 1:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.