Tony Scott ii aduce pe Chippendales pe marile ecrane

0

Nu, nu vom vorbi despre un nou film cu simpaticele veverite, ci de ailalti Chippendales, ai’ mai golasi si mai.. transpirati! Si nu, spre dezamagirea fetelor, nu va fi un film in care se vor uni fragmente din turneele baietilor, ci unul mai degraba biografic. Nu despre ei, ci despre cel ce i-a lansat pe piata: Steve Banerjee. Tipul, imigrant de origine indiana porneste initial dintr-un job banal, cel de lucrator la o benzinarie, si ajunge direct in elita oamenilor de afacere din Los Angeles. Cum altfel, cand deschide primul local in care femeile se vor duela in noroi, dar vor si incanta prin dans provocator? Nu tarziu, vor lua nastere si Chippendales, show pe care barbatul il va duce si in alte locuri precum: Londra, Hamburg, Philadelphia sau Florida.

Si ajungem in miezul problemei: Banarjee angajeaza un coregraf pentru a sedimenta trupa de baieti ce urma sa-si faca aparitia pe marile scene, iar acesta ajunge in scurt timp un om bogat. Cu noul sau statut de invidiat, barbatul ajunge in scurt timp un individ paranoic si condus in mare parte de aerul competitiv. Ce va urma sa faca, nu stiu daca surpinde prea mult: angajeaza un criminal sa-l lichideze pe coregraful Steve Merrit. Dupa ce va fi arestat, este gasit mort in celula.

Regizorul Tony Scott (The A-Team, Law Dogs, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The Taking of Pelham 1 2 3) vrea sa-i aduca povestea pe marile ecrane, ilustrandu-i ascensiunea si caderea privind fulgera cariera in divertisment. Curioasa cum sunt, tare as vrea sa vad cine va juca rolul lui Banarjee, si ma gandeam la Woody Harrelson. Voi, ce ziceti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.