The O.C. / Rebel in California (serial)

4

the oc+poster The O.C. / Rebel in California (serial)Actori: Peter Gallagher, Kelly Rowan, Benjamin McKenzie, Adam Brody, Rachel Bilson, Melinda Clarke, Mischa Barton, Tate Donovan, Alan Dale

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris despre un serial. Probabil si pentru ca prioritatea aceastui blog sunt filmele artistice si nu serialele. Dar totusi insist sa va spun si despre seriale cate ceva. Sa revenim la The O.C. (initialele vin de la Orange County, locul unde se intampla actiunea) sau Rebel in California cum a aparut el in Romania. Este un serial despre tineri si nu numai, pentru tineri si nu numai. In unele episoade tinde sa devina o telenovela cu producatori americani, dar este salvat de glumele, umorul, ironia si sarcasmul actorilor principali, toate acestea dand contur unui serial ce cuprinde destule probleme din viata.
theoc0406 The O.C. / Rebel in California (serial)
Ryan este un tanar ce este ajutat de un avocat sa scape de inchisoare, avocat care dupa ce vede ca familia lui l-a abandonat il primeste in casa lui. Iar aici apar toate celelalte personaje principale: sotia avocatului, Seth copilul lor, Marissa fata vecinilor, Summer prietena ei cea mai buna si etc. Serialul prezinta situatia unui tanar in procesul de adaptare intr-o noua familie cu o situatie the oc The O.C. / Rebel in California (serial)financiara excelenta, dar in care vor aparea conflicte asemaatoare sau mai mari decat cele cu care era el invatat.

Download subtitrare “The O.C. / Rebel in California” (sezonul 1 si sezonul 2) click aici.

Serialul are 4 sezoane (eu pana acum m-am uitat doar la primele 2), sezoane care s-au intins pe parcursul a 4 ani. Veti fi suprinsi de umorul din multe episoade, din problemele cu care se confrunta personajele, din asemanarile dintre problemele din viata lor si cele din viata tinerilor de azi, de romantism, dar si de momente triste.
Click aici pentru melodia de pe generic (sundtrack).

Vizionati trailer:


4 COMENTARII

  1. de unde pot lua primul sezon de la “The O.c” dar care sa contina in cele 27 de episoade secvente la inceput din episodul trecut:((
    pt k nu potriveste nici o subtitrare
    pls ma gasiti la alina_viorela.2007

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.