Stolen: Concursul

26

Will (Nicolas Cage) este un hot de mare clasa, care a facut 8 ani de inchisoare dupa un jaf de proportii. Eliberat, vrea sa inceapa o viata onesta si sa-si construiasca o relatie cu fiica sa. Dar in locul vietii pe care o visa, incepe cosmarul. Convins ca Will a pastrat pentru el prada de 10 milioane de dolari, fostul sau partener ii rapeste fiica si o ascunde in portbagajul unui taxi. Will are o singura zi la dispozitie sa fure 10 milioane de dolari pentru a-si salva fiica. Cum nu are banii, lui Will nu-i ramane de facut decat sa comita inca un jaf, de data asta contra cronometru.

Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii la action-thrillerul Jaf Contra Cronometru. Invitatiile sunt pentru doua persoane si sunt valabile la Cinema City Sun Plaza.

La ce alt blockbuster a colaborat regizorul Simon West cu Nicolas Cage?

– Drive Angry 3D: Iadul se Dezlantuie
– Con Air / Avionul Condamnatilor
– Season of the Witch / Anotimpul Vrajitoarei

12 ore. 10 milioane de dolari. Un singur om. Jaf Contra Cronometru, un action thriller regizat de Simon West, cu Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas, Danny Huston, Sami Gayle. Un film distribuit de MediaPro Distribution. Din 30 noiembrie exclusiv in cinematografe.

26 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.