Sexy in Iunie

3

M-am uitat putin peste lista filmelor care apar in luna iunie si am zis sa avertizez vizitatorii de sex masculin ca ne vom clati ochii cu ceva domnisoare dragute. Din “Sex and the City 2” am cam evitat sa fac vreo mentiune deoarece doamnele de acolo au cam fost aranjate cu destul de mult machiaj pentru a arata intr-un anumit fel. Scurt si la obiect avem 8 prezente, mai jos.

Nu ezitati sa lasati un comentariu daca credeti ca am uitat pe cineva sau daca stiti ca asteptati un film din urmatoarea perioada pentru o actrita anume.

1. Katheryn Winnick

Are 33 de ani si mai avut prezente in roluri episodice ale unor seriale cunoscute. In iunie apare intr-un film ce seamana foarte mult cu “Mr and Mrs. Smith“, in “Killers” (2010) alaturi de Ashton Kutcher si Katherine Heigl. Trailerul aici.

2. Alicja Bachleda

Are 27 de ani si nu ati mai auzit de ea pana acum. Alaturi de Colin Farrell face un rol superb in drama romantica “Ondine“, jucand si personajul cu acelasi nume. Trailerul aici.

3. Megan Fox

Banuiesc ca o stie toata lumea. La 24 de ani, impliniti saptamana trecuta, a fost declarata de mai multe reviste drept “cea mai sexy femeie din lume”. Joaca in Jonah Hex rolul unei prostituate, iar Josh Brolin si John Malkovich i-au fost colegi de platou. Trailerul aici.

4. Jamie Chung

Are 27 de ani si a mai avut cateva aparitii neimportante in seriale sau filme de lung metraj. Joaca un rol secundar si in “Grown Ups“-ul cu Adam Sandler, Kevin James, Rob Schneider si Chris Rock. Trailerul aici.

5. Cameron Diaz

Am vazut-o cu totii in Charlie’s Angels, iar la 38 de ani arata fenomenal. Zilele acestea este vocea Fionei din Sherk 4, iar in iunie o vom vedea de mana cu Tom Cruise in filmul de actiune plin de umor “Knight and Day“. Trailerul aici.

Twilight Eclipse va fi filmul lunii iunie (si nu “Sex and The City 2” cum ati putea crede) astfel incat mi-am permis sa fac mai multe selectii din el. Trailerul aici.

6. Ashley Greene

Are 23 de ani si joaca in rolul lui Alice Cullen.

7. Nikki Reed

Are 22 de ani si a mai aparut “Mini’s First Time” si in 6 episoade din serialul “The O.C.“. In Eclipse joaca rolul lui Rosalie Hale.

8. Christian Serratos

Angela din Twilight mai aparuse doar intr-un episod din “Hannah Montana“. Are 20 de ani.

3 COMENTARII

  1. Daca era Angela asta in rolul principal in toate seriile…ma uitam si eu la Twilight :)).
    Faina de tot Katheryn Winnick…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.