Seth Rogen in “The Green Hornet”

5

Uite un film despre care FILMETARI trebuia sa-si faca timp sa-l ia la bani marunti, cum s-ar zice. V-ati putea intreba de ce, dar inainte de asta, stati sa va lamuresc un pic: Christoph Waltz (fara alte nevoi de prezentare), Seth Rogen, Cameron Diaz, Edward James Olmos si Jay Chou + multe alte controverse in realizarea productiei, consider ca v-ar capta indeajuns de multa atentie. Dar s-o luam cu inceputul: proiectul suna initial cam asa; regizorul Stephen Chow invie povestea lui The Green Hornet, un erou bineinteles fictiv, creat de catre George W. Trendle si Fran Striker, un personaj de altfel mascat ce lupta impotriva criminalitatii. Buuun! Ca distributie pentru rolul personajului viteaz apare amuzantul Seth Rogen, iar pentru cel de baiat rau, Nicolas Cage. Astea erau premisele lui “The Green Hornet”. Ei bine, schimbarile nu vor intarzia sa apara: regizorul isi abandoneaza proiectul, acesta picand drept in mainile lui Michel Gondry, iar Cage dispare de pe lista personajelor, Christoph Waltz luandu-i locul.

Nu-i greu de intuit, avand in vedere notorietatea si admiratia pe care actorul a castigat-o odata cu rolul-manusa din “Inglourious Basterds” . Ce are de spus Nicolas Cage la auzul vestii? Declaratia lui din cadrul TIFF-ului de anul acesta, suna cam asa: (I) “wasn’t interested in just being just a straight-up bad guy who was killing people willy-nilly” si cateva cuvinte la adresa lui Rogen dar si a noului regizor Gondry cum ca “had a different take on the character” si “there wasn’t enough time to develop the script.” Adevarate sau nu vorbele, Cage ramane oficial in afara proiectului.

Iar eu, acum, vreau sa va arat niste poze noi-noute cu Seth Rogen in actiune, dupa cum se pare. Seth este un publicist in cadrul unei redactii de ziar care noaptea se transforma intr-un erou mascat. In poze nu va aparea singur, ci intr-o scena de lupta alaturi de Jay Chou. Filmul isi are premiera in luna decembrie (17) a lui 2010.

green_hornet

set-greenh

5 COMENTARII

  1. cat ma bucur ca a iesit cage din peisaj din favoarea lui waltz. ma saturasem de fatza de cal si ochii pleostiti ai lui cage in filme tari. iar waltz..nu stiu unde a fost pana acum ca jaca demential

  2. Christoph Waltz a fost fenomenal in I. Basterds.
    @ mj Austriacul a jucat in multe filme de TV si seriale/mini-series. Si suna f bine ca a inceput sa intre pe felie in cinematografie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.