Oferim 2 invitatii la premiera War Horse!

5

A venit momentul pentru un concurs-fulger organizat de FilmeTari si de prietenii nostri de la Forum Film. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea de mai jos, printr-un comentariu (aici sau la postul de pe facebook al concursurlui). Daca alegeti varianta comentariului la acest articol trebuie sa lasati si numele complet.

war horse poza 460x309 Oferim 2 invitatii la premiera War Horse!

Motiveaza-ne in cateva randuri de ce vrei sa mergi la premiera War Horse?

Castigatorii vor fi alesi maine la ora 14:00 (moment in care se incheie si “competitia”) si vor putea merge la film vineri (10 februarie), la oricare dintre orele in care ruleaza filmul, la Sun Plaza/Cinema City.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

5 COMENTARII

  1. In opinia mea “War Horse” este un film exceptional care cu siguranta nu va dezamagi.
    Spun asta datorita regizorului, care este foarte renumit si care face o treaba minunata de fiecare data,si datorita povestii emotionante despre legatura sufleteasca atat de puternica dintre animal si om.Chiar imi doresc sa vad acest film!

  2. Pe lângă faptul că e regizat de Steven Spielberg, ceea ce nu poate decât să-l recomande ca fiind un film foarte bun, mă atrage foarte mult şi subiectul. Filmul îmbină perfect două elemente care mă pasionează, animalele şi istoria. Mă emoţionează întotdeauna filmele în care animalele joacă un rol important, iar caracterul istoric într-un film este întotdeauna fascinant. Aştept de mult “War Horse”, şi aş fi încântată să-l văd cât mai repede!

  3. Parerea mea este ca ,,War Horse” este un film extraordinar tinand cont ca Steven Spielberg si-a pus amprenta ,un film emotionant care isi merita pe deplin nominalizarile la Oscar si Globul De aur.

  4. Cred ca acest film este o capodpera ,o poveste incredibila,avand la baza o idee originala ,care te face sa traiesti intens fiecare moment si iti induce mai multe stari sufletesti. Steven Spielberg nu a dezamagit niciodata prin filmele sale.Cred ca este un film ce merita vazut.

  5. Cred ca va fi o poveste superba, incredibila, si sper ca voi ramane placut impresionata si inca odata regizorul Steven Spielberg ne va demonstra ca ramane un talent aparte .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.