Cautam Pirati pentru Weekend

13

Esti fan Piratii din Caraibe? Sau esti doar fan: aventura, concursuri, mister, premii? Sau poate esti fan filmetari…

Ei bine, afla ca te invitam la un super concurs surpriza in care va trebui sa faci echipa cu noi pentru a gasi niste comori intr-o actiune cu insemnele “Piratii din Caraibe“. Scoatem 3 locuri la bataie pentru echipa noastra (adica cea mai tare).

Pirates of the Caribbean 4 poster 460x681 Cautam Pirati pentru Weekend

Actiunea se desfasoara in acest weekend in Bucuresti (in Centrul Vechi) si daca vrei sa ni te alaturi asigura-te ca ai timp liber, spirit de echipa, spirit de invingator… si lasa si un comentariu prin care sa ne convingi.

Termen limita pentru inscrieri: joi, 12 mai.

13 COMENTARII

  1. Am mai participat la un astfel de concurs intr-un oras din Turcia si a fost super fun, as vrea sa retraiesc experienta si in Bucurestiul nostru + de-abia astept Piratii din Caraibe , asa ca o sa fie o motivatie suplimentara sa ma bucur de acest concurs si de a avea un timp placut in weekend (in cazul in care nu ploua)

  2. Ar fi prima mea experienta de acest gen si sunt tare curioasa sa vad mai exact despre ce este vorba. Am spirit de echipa si mai ales de INVINGATOR. Ca fan al site-ului filmetari.com consider trebuie sa particip.

  3. Mi-am facut o oarecare idee si suna foarte interesant…. imi plac jocurile de genul asta, mare amatoare fiind ale competitiilor care implica multe cauturi bazate doar pe indicii, spirit competitv, buna colaborare intre coechipieri… Singura problema ar sa stiu ora exacta cand s-ar desfasura intreaga actiune. Ar fi ceva cu totul nou pentru mine, insa am certitudinea ca ma incanta la culme. Atat timp cat nu intervine Jack Sparrow, Johnny Depp e binevenit 😛

  4. aaaa ce ma oftic ca abia acum am vazut anuntul:(( as fi vrut si eu sa particip, sau macar sa fiu observator, banuiesc ca a fost distractie

  5. si noua ne pare rau ca nu ai vazut concursul, dar promitem sa mai participam si la altfel astfel de experiente si pe viitor 🙂

  6. Va multumesc pentru ocazia de a participa la un eveniment la care vroaim de mult sa iau parte! Imi pare bine ca am cunoscut oameni noi, cu simtul umorului dezvolata sui care au stiut sa faca din fiecare proba o competitie amuzanta. Tin sa felicit organizatorii pentru intreaga “desfasurare de forte”

  7. pirati si distractie, incerc sa fiu si eu pe faza data viitoare cand se mai intampla ceva de genul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.