Nicole Kidman o va interpreta pe Grace Kelly in filmul Grace of Monaco

0

Nicole Kidman Grace Kelly 460x272 Nicole Kidman o va interpreta pe Grace Kelly in filmul Grace of Monaco

Actrita Nicole Kidman se afla in negocieri avansate pentru a juca rolul lui Grace Kelly intr-un film despre viata printesei de Monaco, ce va fi regizat de francezul Olivier Dahan (La vie en roseMy Own Love Song). Potrivit Variety, cele mai mari actrite de la Hollywood si-au dorit acest rol, dar se pare ca Nicole Kidman a reusit sa il obtina. Filmul este intitulat Grace of Monaco si dispune de un buget de 15 milioane de dolari.

Cary Granty + Grace Kelly 460x390 Nicole Kidman o va interpreta pe Grace Kelly in filmul Grace of Monaco

Actiunea filmului are loc in perioada 19611962, cand Printesa de Monaco s-a luptat sa salveze Principatul de o disputa cu Franta. Grace Kelly renuntase la cariera sa de actrita pentru a se consacra exclusiv obligatiilor impuse de statutul ei de printesa de Monaco. Charles de Gaulle a cerut Principatului sa aplice reforma sa politica fiscala, acordandu-i o perioada de sase luni Printului Reinier III pentru a implementa aceasta masura. Grace Kelly a jucat in filme precum Dial M for Murder (regia: Alfred Hitchcock, 1954), Rear Window (regia: Alfred Hitchcock, 1954), alaturi de James Stewart, To Catch a Thief (regia: Alfred Hitchcock, 1955), avandu-l ca partener pe Cary Grant, sau High Society (regia: Charles Walters , 1956), impreuna cu Bing Crosby si Frank Sinatra.

Nicole Kidman 111 460x345 Nicole Kidman o va interpreta pe Grace Kelly in filmul Grace of Monaco

Printre filmele in care mai joaca Nicole Kidman se numara The Paperboy (regia: Lee Daniels) – lansare: 23 noiembrie 2012, alaturi de Zac Efron si John Cusack, Stoker (regia: Chan-wook Park) – lansare: 2012 si The Railway Man (regia: Jonathan Teplitzky) – lansare: 2013, impreuna cu Colin Firth si Jeremy Irvine.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.