[news] Americanii vor “The Girl With The Dragon Tattoo”

2

.. si nu, nu prin cinematografe. De fapt, il vor, dar il refac. Da, ati auzit bine, americanii pun la cale un remake al suedezilor. Pentru cine cartile lui Stieg Larsson nu ii sunt familiare inca, amintesc ca “The Girl With The Dragon Tattoo” este prima carte din trilogia “Millenium” si reprezinta cel mai de succes best-seller suedez din ultimii ani. Ecranizarile realizate dupa cartile acestuia au fost facute in totalitate de tara-mama, (in curand veti citi si articolele pe FILME TARI!) dar se pare ca nu i-au multumit in totalitate si pe americani, astfel ca David Fincher (Fight Club, Se7en) s-a decis sa realizeze el insusi remake-ul.

mc3a6nd der hader kvinder1 [news] Americanii vor The Girl With The Dragon Tattoo

Subiectul cartilor se invarte in jurul unei hackerite excentrice, Lisbeth Salander si a unui jurnalist de investigatii Mikael Blomqvist. Daca pentru jurnalist inca nu se vehiculeaza un posibil nume, pentru Lisbeth s-a propus Carey Mulligan. Talentata, o stim, doar ca pe Lisbeth Salander nu stiu cat de bine ar putea-o intruchipa, Noomi Rapace (varianta suedeza) tipizand incredibil de bine personajul. Scott Ruddin va semna productia, iar Steve Zaillian (Schindler’s List, American Gangster) se va ocupa de scenariu. Ei bine, ce parere aveti? Vor avea suedezii motiv de mandrie sau se vor naste controverse? 😀 Eu sper doar sa nu strice scenariul si filmul cu prea multe efecte speciale, ba mai rau, sa-l tranteasca si-n 3D. Tehnologie ca tehnologie, da’ mai lasati!

2 COMENTARII

  1. daca se apuca americanii sa faca un remake dupa filmul asta e jale….ar strica totul….in carti exista o anumita atmosfera,tipic suedeza as putea spune,ce este perfect ilustrata si in filmul original…noomi rapace face un rol exceptional ca lisbeth si sincer nu cred ca, carey mulligan ar putea sa o interpreteze la fel d bine,daca nu chiar mai bine….strica tot americanii astia…fura ideile europenilor…cred ca se oftica,ca nu au facut ei primii filmul…

  2. e cam mult spus ca americanii ar strica totul daca ar face un remake dupa originalul suedez. amercianii au filme foarte bune si au bugete impresionante, au idei si actori foarte buni. toti ne uitam la filmele americane, filmele europene pe de alta parte sunt plictisitoare si multe din ele de neinteles. fincher face parte din regizorii cu renume (ce europeni ar fi facut mai bine “fight club”, “seven”, “panic room” s.a.) si mai exista un tarantino, scorsese, scott si multi alti regizori americani…foarte buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.