Monsters University (2013)

1

Of, cum să treacă 12 ani de la lansarea primului film, Monsters Inc.? Aproape că şi uitasem de existenţa acestor monstruleţi, cu care mă şi jucam acum mulţi ani de zile. Trebuia să fie bătut fierul cât era cald, nu acum. Din cauza unei perioade aşa de îndelungată nu putea, bineînţeles, să fie făcut un sequel, ci un prequel, aşa că acţiunea se petrece de dinainte ca Mike şi Sulley s-o cunoască pe Boo. Astfel, monştrii îşi fac apariţia în… campusul universitar! Unirea forţelor dintre Disney şi Pixar promite mereu ceva de calitate, iar pelicula este suficient de atractivă cât să reînvie amintirile celor mai mulţi dintre noi.

Disney Monsters University 344 Monsters University (2013)

Cu ani de zile înainte de a deveni populară echipă “de speriat” din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Visul lui Mike este de a rămâne student la cursul de speriat, iar el să ajungă cel mai mare sperietor din monstruoasa lume. În urma unor belele, Mike şi Sulley se vor înscrie în frăţia “lame” a universităţii şi vor intra în cea mai mare competiţie de speriat!

Monsters University 355 Monsters University (2013)

Deşi grafica este impecabilă, iar calitatea imaginii este una bună şi culorile sunt puternice, aş putea să spun că 3D-ul nu este chiar unul dintre actorii principali. El există pentru ca producţia este o animaţie, deci nu se poate proiecta fără 3D. Ironică sunt, absenta 3D-ului în cazul unor producţii nu afectează calitatea ei, chiar îţi lasă şi bugetul mai puţin încărcat. Pelicula nu se încurcă în glume “monstruos” de multe, dar are un ritm destul de vioi cât să nu adormi. Are cateva sclipiri, care nu se transformă neapărat în scântei, însă per total este o animaţie tare simpatică şi îţi oferă o stare de bine pe durata ei. Nici că se doreste mai mult. Monsters University este pentru copilaşii de acum şi pentru cei de acum 12 ani.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.