Monsters, Inc. (2001)

7

10095311a 201x300 Monsters, Inc. (2001)Voci: John Goodman, Billy Crystal, Mary Gibbs, Steve Buscemi, James Coburn, Jennifer Tilly

Daca vrei un desen animat inocent, plin de intamplari amuzante si copilaresti, atunci trebuie sa vezi Monsters,Inc. E un desen animat care te duce inapoi cu gandul la copilarie si la bau-bau, la monstrii care ies din dulap gata sa te manance, doar ca in aceasta animatie nu numai copii sunt speriati de monstri, ci si monstrii sunt speriati de copii. Dintr-o colaborare intre Disney si Pixar nu poate iesi decat ceva cu adevarat fantastic, fiind primul film care ne arata cu adevarat ce poate face imaginatia omului combinata cu efectele speciale. E un film care te binedispune si daca nu te va face sa razi, cu siguranta te va face sa zambesti.

Monsters Inc e o fabrica ce produce tipete de copii necesare alimentariimonsters inc 1 300x191 Monsters, Inc. (2001) cu energie a orasului Monstropolis. Fiecare monstru ce lucreaza in acea fabrica e convins ca atingerea unui copil te poate ucide si vei fi contaminat daca vei intra in contact cu orice obiect al celor mici. In incinta fabricii se organizeaza anual un concurs intre cei care aduna mai multe tipete, competitia cea mai acerba fiind intre Sulley si Randall. In momentul in care o fetita reuseste sa patrunda in interiorul fabricii, Sulley smonsters l Monsters, Inc. (2001)i cel mai bun prieten al sau Mike, descopera ca cei mici nu sunt toxici si ca nu au posibilitatea sa provoace nici un rau nimanui.

Download subtitrare “Monster, Inc.” click aici.

Un desen animat minunat care te duce pentru o ora jumatate in lumea celor mici, in lumea unde monstrii mai ies de sub pat, doar ca sunt niste monstri dragalasi si pufosi care sperie pentru ca le pasa de viitorul orasului lor. Multitudinea monstrilor care mai de care mai ciudati si mai colorati, vocile care se potrivesc de minune personajelor, detaliile la care s-a lucrat cu foarte mare atentie demonstreaza ca e un desen animat de calitate destinat atat celor mici cat si celor mari deopotriva.

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.