Mickey Rourke si Danny Trejo filmeaza in Romania

0

Zilele acestea, actorii americani Mickey Rourke si Danny Trejo vor ajunge in Romania pentru a filma thrillerul Dead in Tombstone, regizat de Roel Reine. Din distributia filmului mai face parte si Anthony Michael Hall (The Dark Knight). In filmul Dead in Tombstone, Danny Trejo joaca rolul lui Guerrero Hernandez, liderul bandei Blackwater. Dupa ce isi elibereaza fratele vitreg din inchisoare, Hernandez plănuieste sa jefuiasca oraselul minier Edendale, dar planul sau esueaza. Dupa ce face o intelegere cu diavolul (Mickey Rourke), Guerrero se intoarce din morti pentru a se razbuna, iar oraselul minier, care a fost redenumit Tombstone, va fi martorul unor scene sangeroase. Filmarile au inceput saptamana aceasta si se vor desfasura in proportie de 90% la Studiourile Castel din Bucuresti, pana la sfarsitul lunii aprilie 2012.

Pe Danny Trejo l-ati vazut in filme precum Desperado (1995), Con Air (1997), Inferno (1999), Triple X (2002), Valley of Angels (2008), Predators (2010) si Machete (2010). In 2012 il vom vedea in Bad Ass (regia: Craig Moss) – lansare: 13 aprilie 2012, Counterpunch (regia: Kenneth Castillo), Amelia’s 25th (regia: Martin Yernazian) sau Death Race: Inferno (regia: Roel Reine) – lansare: decembrie 2012. Danny Trejo va juca si in sequel-ul Machete Kills, in regia lui Robert Rodriguez, aflat in etapa de pre-productie.

Mickey Rourke (Nine 1/2 Weeks, Sin City, The Informers) a avut o revenire spectaculoasa in lumea filmului la varsta de 56 de ani, odata cu rolul luptatorului profestionist din drama The Wrestler, care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, categoria Cel mai bun actor in rol principal. Actorul american a terminat filmarile pentru Java Heat (regia: Conor Allyn) – lansare: martie 2012 si Black November (regia: Jeta Amata), care va fi lansat la sfarsitul acestui an.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.