Man of Tai Chi (2013)

1

Aflat de multe ori în fața camerelor de filmat, Keanu Reeves s-a decis să incerce și scaunul regizoral. Filmul unește producători chinezi și americani pentru a aduce un film de acțiune și arte marțiale care devine foarte repede foarte interesant. Nu avem des oportunitatea de a-l vedea pe actor în ipostaza antieroului și verdictul este unul favorabil.

man-of-tai-chi-280699l

Tiger Chen este singurul student al stilului de arte marțiale Tai Chi al profesorului Ling Kong, care încearcă să îl învețe pe acesta pe lângă aspectele fizice ale stilului și pe cele filozofice. Tiger însă se înscrie în competiția locală Wulin, care îl pune pe radarul lui Danaka Mark (Keanu Reeves). Lucrând ca un curier, Tiger nu își permite să plătească restaurarea templului maestrului său așa că va accepta oferta lui Danaka de a lupta în arena lui privată în schimbul unor sume semnificative de bani.

man-of-tai-chi-221802l

Keanu Reeves și Tiger Chen s-au cunoscut cel mai probabil pe platourile de filmare ale celor două continuări ale filmului The Matrix, unde Chen a fost cascador. De data aceasta el fură ecranul jucând rolul principal, eponim. Filmul este împânzit cu scene de luptă pe care nu le poți urmări fără să rămâi suprins de tehnică. Cu toate acestea, dialogul este partea cea mai slabă a scenariului scris de Michael G. Cooney. Replicile sunt cu atât mai comice cu cât sunt mai serioase. Nici povestea în sine nu excelează în creativitate, însă modul cum este totul pus în scenă te poate face să uiți acest aspect. Tradus „Ucigaș cu suflet pur”, filmul are premiera pe 18 octombrie.

Vizionați trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.