Lumina rece a diminetii: Concursul

17

Cand familia sa dispare in timpul unei vacante in Spania, pentru Will Shaw (Henry Cavill) incepe cosmarul. Singur in Madrid, trebuie sa incerce sa isi rascumpere mama din mainile rapitorilor, sa supravietuiasca asasinilor guvernului aflati pe urmele sale si sa faca fata unor secrete teribile de familie. Acum, in incercarea disperata de a deslusi cumplitul puzzle si de a se salva pe sine si familia sa, instinctul este singura lui arma.

afis Lumina result 460x654 Lumina rece a diminetii: Concursul

Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Lumina Rece a Diminetii.Invitatiile sunt valabile pentru doua persoane, la cinematograful Cinema City Sun Plaza.

Intrebarea este:

In ce film de mare succes din 2011 a jucat actorul Henry Cavill, cel care a fost ales sa interpreteze rolul lui Superman in super-productia lui Zack Snyder si Christopher Nolan, Man of Steel , din 2013?
1. Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows / Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor
2. Crazy Stupid Love / A naibii dragoste
3. Immortals 3D / Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor

Nu rata Lumina Rece a Diminetii, un action thriller tensionat, plin de ritm, dramatism si scene de actiune explozive, avandu-i in prim plan pe eroii de actiune emblematici Bruce Willis si Sigourney Weaver. Lor li se alatura un nou action star, tanarul actor Henri Cavill, care a cucerit publicul in rolul lui Tezeu din Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor.

Lumina Rece a Diminetii, un film distribuit de MediaPro Distribution. In cinematografe din 13 aprilie.

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.