John Noble la Comic-Con 2015 in Bucuresti

1

In premiera in Romania, un actor din trilogia “Stapanul Inelelor” va fi prezent la Bucuresti. John Noble, cel care i-a dat nastere lui Denethor, tatal lui Boromir si Faramir si guvernator al Gondorului, vine la East European Comic Con.

John Noble 460x288 John Noble la Comic Con 2015 in Bucuresti

Actorul de origine australiana mai este cunoscut si pentru rolul doctorului Walter Bishop din productia Fox, “Fringe”, pentru care a si fost recompensat cu un premiu “Critics’ Choice Television”, dar si pentru rolul lui Henry Parrish in seria horror, “Sleepy Hollow”.

John Noble s-a mai remarcat si prin rolurile secundare din seriale ca “24”, “Transformers Prime”, “All Saints” sau “Home and Away”.

In ultima parte a trilogiei “Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”, film castigator a 11 premii Oscar, Noble il interpreteaza pe Denethor, cel din urma guvernator al Gondorului care va fi inlocuit de Regele de drept, Aragorn. Spre deosebire de cartile lui Tolkien, regizorul Peter Jackson a ales sa il portretizeze pe Denethor ca pe un personaj negativ, scotandu-i in evidenta egoismul, paranoia si alienarea.

John Noble se alatura lui Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin din Supernatural) si Dan Starkey (Strax din Doctor Who). Totodata, la East European Comic Con, publicul va putea lua parte la panel-uri interesante cu youtuberul Michael Stevens, creatorul canalului Vsauce, dar si cu celebritati autohtone din mediul online (Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Doza de Has, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.