Jeremy Renner: viitorul Mad Max?

0

Mărturisesc că habar n-aveam cine este Jeremy Renner când am dat de o știre care îl anunța pe acesta drept candidat la rolul principal din filmul lui George Miller, Mad Max 4.

Dahmer-jeremy-renner-1226802_480_336

Acum știu despre el că a jucat în The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, precum și într-o mulțime de alte filme și, mai ales, seriale, printre care și renumitul CSI… Și, totodată, mai știu că se străduie să-l convingă pe George Miller că merită să fie Mad Max, în varianta 4.0. Filmările la acest proiect urmând să înceapă prin vara anului viitor.

Dacă acest lucru chiar se va concretiza, rămâne de văzut! Până atunci însă, (pentru că tot am adus vorba de el) Jeremy Renner va fi la Boston, pe 19 august, dată la care vor începe filmările la noul proiect al lui Ben Affleck, “The Town”. Bazat pe un roman intitulat “Prince of Thieves”, filmul spune povestea unui grup de hoți profesioniști, iar Renner va fi unul dintre aceștia. Alături de el, pe lista actorilor le mai găsim și pe Rebecca Hall (pe care o știți din “Vicky, Christina, Barcelona”) sau Blake Lively (“Gossip Girl”).

madmax1poster

Revenind la Mad Max, la începutul anului, Cory Balrog anunța că proiectul unui joc video bazat pe respectivul film se află în dezvoltare. Între timp, nu s-a mai auzit absolut nimic? Oare cu filmul Mad Max 4 se va întâmpla la fel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.