J. Edgar – Concursul

38

La 24 de ani, a devenit directorul FBI. Dupa 8 presedinti si trei razboaie, a transformat frica in justitie, ura in respect si secretele in putere. Una dintre cele mai controversate personalitati din istorie, J. Edgar Hoover a corupt puterea, a devenit cel mai puternic om din lume si a controlat temerile tuturor. Dar niciuna nu a fost mai mare decat a lui.

afis Edgar 460x654 J. Edgar Concursul

MediaPro Distribution si Filmetari.com iti dau sansa de a castiga o invitatie dubla la filmul J. Edgar valabila la Cinema City Sun plaza Bucuresti. Raspunde la intrebarea de concurs si poti fi unul dintre cei 3 castigatori.

Rolul lui J. Edgar este jucat de un actor nominalizat de 3 ori la Oscar, cunoscut mai ales pentru Titanic si, mai recent, pentru blockbusterul Inception al lui Christopher Nolan. Care este numele acestui actor?

1. Leonardo DiCaprio
2. Keanu Reeves
3. Brad Pitt

Din 20 ianuarie in cinematografe.

38 COMENTARII

 1. Raspunsul final si corect:D este 1. Leonardo DiCaprio, care, dupa ce am vazut trailerul, face un rol exceptional, asa cum ne-a obisnuit, de altfel, si in J.Edgar.

 2. 1. Leonardo DiCaprio, care se numara, de altfel, alaturi de Meryl Streep (Margaret Thatcher, in filmul “The Iron Lady”), printre actorii, cu mari sanse de a castiga un Glob de Aur, si, ulterior, in februarie, un Oscar, pentru prestatiile lor, indelung aclamate. Conform opiniei criticilor de film, DiCaprio s-a transformat, total, pentru a intra in pielea controversatului director al FBI, J. Edgar Hoover, in productia “J.Edgar”.

 3. Leonardo DiCaprio
  Actorul interpreteaza rolul lui J. Edgar Hoover, de-a lungul perioadei de aproape 50 de ani, în care acesta a condus FBI. Pentru a-l interpreta pe Hoover, la bătrâneţe, DiCaprio a suportat chinuitoare şedinţe de machiaj de câte 6 ore, care l-au făcut de nerecunoscut …până şi pentru regizor.
  Pelicula explorează relaţia lui Hoover cu puţinii oameni, în care a avut deplină încredere: mama sa, (Judi Dench), secretara sa, Helen Gandy (Naomi Watts) şi prietenul său Clyde Tolson (Armie Hammer).

 4. Raspuns corect Leonardo DiCaprio.
  Leonardo DiCaprio a povestit tot pentru „Le Figaro” cum a reuşit performanţa de a-l interpreta pe Hoover de la vârsta de 22 ani până la cea de 77 de ani. „Pe lângă artă, am folosit şi multă tehnică. În primul rând, înainte de filmare stăteam zilnic cam 5-6 ore la machiaj. Machioza mea, Sian Grigg, cu care lucrez încă de la «Titanic», a făcut o treabă extraordinară. Eu, sub toate măştile alea de latex, simţeam că mă sufoc, căci mai sunt şi claustrofob pe deasupra. În plus, trebuia să port nu una, ci două perechi de lentile de contact şi trei feluri de aparate dentare. Îmi dădea un sentiment foarte ciudat să mă privesc în oglindă şi să nu mă recunosc. Exista pericolul de a da impresia de mască, de imobilitate, sub toate straturile acelea de latex, aşa că eu îmi chinuiam foarte mult muşchii feţei să acţioneze, ca mişcarea să străbată prin toate „păturile” alea”.

 5. Cand trimiteti lista castigatorilor la Cinema City Sun Plaza? A trecut mai mult de o saptamana de cand am fost anuntat castigator si nu am putut sa-mi onorez premiul. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.