Cel mai vechi film? [concurs]

32

Poti castiga unul dintre cele 2 bilete duble (2 persoane) la unul dintre filmele care ruleaza la Hollywood Multiplex, daca ne dai un raspuns la cerinta de mai jos.

Care este cel mai vechi film pe care l-ai vazut?

Iar daca ne-ai putea furniza atat numele sau cat si anul aparitiei ar fi perfect.

old movies 460x460 Cel mai vechi film? [concurs]

Vom tine cont si de explicatii, iar cei mai norocosi 2 respondenti vor fi contactati printr-un mail direct pana sambata 3 iulie si vor trebui sa confirme faptul ca vor merge la cinematograf pana in ziua urmatoare.

32 COMENTARII

 1. “The Tramp” 1915 – cel mai vechi film pe care l-am vazut cu Charlie Chaplin.:) Mai sunt si altele, dar asta mi-a venit primul in minte.
  p.s. O idee de articol ar fi top 10 filme Charlie. Nu stiu daca am vazut vreun film cu/ despre el pe filmetari.com. Poate mi-a scapat:P

 2. :)) pai filmele cu Stan si Bran sau John Wayne cum ar fi The Man from Utah 1934……e un locsor foarte bun pe net unde se gasesc filme mai vechi dar nu fac reclama ca ma ia CNA-ul :))
  sau clasicul Miracle on 34th Street – 1947 a fost de atatea ori si la tv

 3. Shichinin no samurai(seven samurai)-1954 si Lolita-1964..nu-s cele mai vechi ,dar sunt cele mai bune..cel mai vechi ar fi Le chien andalou din 1929 dar nu m-a impresionat!!

 4. Nu sunt amatoare de filme vechi… poate de aceea nici nu am astfel de pelicule vizionate.. Nu pot aminti decat “Love Story” clasicul din 1977, “Gone withe the wind” devenit nemuritor din 1939 si ar mai fi de mentionat “Casablanca” din 1942

 5. Well.. Nosferatu a lui Murnau sau Dracula cu Bela Lugosi.. nush sigur care este mai vechi:) cred ca totusi Nosferatu

 6. Roundhay Garden Scene(1888)
  acum nu mai poate fi vizonat decat pe YouTube in clipuri de cate 2 secunde, ceea ce demonstreaza vechimea lui…

 7. cel mai vechi film pe care l`am vazut a fost 2 loturi..stiu..sunt tinerica, deci nu am rabdare sa ma uit la filme vechi! ma pasioneaza noutatile cu adolescenti..dar filmul asta chiar l`am urmarit..as putea spune ca l`am urmarit pentru ca vroiam, pt ca nu mai suportam sa nu il fi vazut..dar as minti:d l`am vazut pentru ca m`a pus diriginta..dar apoi nu am regretat 🙂 citisem inainte povestea si filmul chiar o respecta….actorii sunt foarte bun si se pun perfect in pielea personajelor

 8. Frankenstein (1910) – se poate viziona legal pe youtube, impreuna cu alte filme vechi care acum sunt public domain.

 9. Ieşirea din Uzinele Lumière (1895 )…

  Nu stiu cu cat am ramas din continutul filmului…dar faptul ca stra-bunicul imi spunea ca a fost primul film din istorie m-a facut sa-l tin minte mereu ca ”povestea ceui mai vechi film ”

 10. cel mai vechi de care imi amintesc e gone with the wind (1939), am vazut altele si mai vechi ale lui charles chaplin, buster keaton… nu am stat sa ma uit la data.
  oricum, nu te poti “lauda” cu un film vechi, la urma urmei daca e vechi nu inseamna automat ca e si bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.