Imagini noi din “The Losers”, “Jonah Hex” şi “The Book of Eli”

2

the losers poster header Imagini noi din The Losers, Jonah Hex şi The Book of Eli

Să încep mai bine cu singura producţie de care nu v-am vorbit până acum, din cele enumerate :D. “The Losers” este o adaptare după cartea de benzi desenate cu acelaşi nume. Este un film de acţiune în care cinci foşti agenţi CIA vor încerca să se răzbune pe superiorul lor care îi trădase. Din primele imagini pelicula arată super bine, dar vom avea confirmarea finală atunci când va apărea trailerul. Ceea ce nu cred că se va întâmpla peste foarte mult timp. Cât despre actorii pe care îi veţi vedea în film, aceştia sunt printre cei mai cunoscuţi. De la stânga la dreapta sunt: Zoe Saldana (Aisha), Chris Evans (Jensen), Jeffrey Dean Morgan (Clay), Columbus Short (Pooch), Idris Elba (Roque) şi Oscar Jaenada (Cougar).

losers officialphotos omelete full01 Imagini noi din The Losers, Jonah Hex şi The Book of Eli

“The Losers” este regizat de Sylvain White (Stomp the Yard, I’ll Always Know What You Did Last Summer) şi va fi lansat pe 9 aprilie 2010.

losers officialphotos omelete full02 Imagini noi din The Losers, Jonah Hex şi The Book of Eli

Cum ziceam, de “Johan Hex” v-am mai povestit. Aici vă arătam posterul oficial, iar aici primele imagini cu Megan Fox din film. Acum avem primele poze cu actorul Josh Brolin în rolul pistolarului Johan Hex. Un trailer încă mai aşteptăm. Până în august 2010, când va fi lansată pelicula, mai e destul timp.

brolin as jonahhex dualSbS fullsize Imagini noi din The Losers, Jonah Hex şi The Book of Eli

jonahhex officialphoto omelete full Imagini noi din The Losers, Jonah Hex şi The Book of Eli

La final, avem posterul oficial al filmului “The Book of Eli“, în care joacă Denzel Washington. Şi despre această producţie v-am mai vorbit. V-am arătat trailerul oficial aici şi v-am spus că are premiera, în România, pe 5 martie anul viitor.

bookofeli officialposter fullsize Imagini noi din The Losers, Jonah Hex şi The Book of Eli

Concluzii? Numai filme bune. De curiozitate, pe care dintre cele trei le aşteptaţi cel mai mult? 😀

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.