Hot Shorts: Concursul

27

Din 17 august, esti invitat la un regal cinematografic. Trei genuri. Trei povesti. Trei regizori. Mai simplu: Hot Shorts. Cu un singur bilet, ai drama (Bora Bora), comedie (In Film La Nasu’) si actiune (Tatal Meu E Cel Mai Tare) – pornind de la trairile omului simplu care se trezeste arestat peste noapte, trecand la umorul nebun iscat la granita cu Republica Moldova cand un actor cauta cu disperare sa ajunga la o filmare cu Coppola si incheindu-se cu povestea lui Andrei, care devine pionul principal intr-o retea de mafioti de cartier.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Hot Shorts. Invitatia este valabila la Cinema City Sun Plaza.

Cum se numeste conceptul sub care sunt reunite cele trei scurt-metraje Bora Bora, In Film La Nasu’ si Tatal Meu E Cel Mai Tare?

MediaPro Distribution prezinta o productie MediaPro Pictures: drama, comedie si actiune din tara tuturor imposibilitatilor. Hot Shorts: trei scurt-metraje – Bora Bora, In Film La Nasu’ si Tatal Meu E Cel Mai Tare – a caror valoare a fost deja confirmata la festivaluri internationale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varsovia. Hot Shorts, un eveniment cinematografic in premiera. Din 17 august pe marile ecrane.

 

27 COMENTARII

  1. Hot Shorts. mi-as dori foarte mult sa castig mai ales ca este exact langa mine sun plaza! 😀

  2. Conceptul sub care sunt reunite cele trei scurt-metraje Bora Bora, In Film La Nasu’ si Tatal Meu E Cel Mai Tare se numeste Hot Shorts.

  3. Deci, cu asemenea raspunsuri inteligente, nu am nicio sansa. Dar cine stie, poate raspund corect, si cu putin noroc, CASTIG 🙂 Hot Shorts este numele conceptului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.