Hollywood Multiplex îţi oferă o vacanţă ca-n filme!

0

La Hollywood Multiplex îţi faci prieteni celebri şi vacanţă ca-n filme!

În perioada 19 decembrie 2011 – 31 ianuarie 2012, cinematograful Hollywood Multiplex organizează o campanie pe care nu trebuie s-o treceţi cu vederea. Mai exact, cele mai cunoscute personaje din filme îşi vor face apariţia la Hollywood Multiplex.

webpage hmbm 630x800px 460x584 Hollywood Multiplex îţi oferă o vacanţă ca n filme!

Astfel, toţi cei care vor călca pragul cinematografului, în perioada 19 decembrie 2011 – 31 ianuarie 2012, trebuie să-i caute pe faimoşii protagonişti pentru a face fotografii cu ei. De ce trebuie? Ca să intre în competiţia săptămânală pentru nenumărate şi inedite premii surpriză. Cum? Încărcând poza pe www.facebook.com/hollywwoodmultiplex şi obţinând cât mai multe Like-uri.

La fel de premiaţi vor fi şi cei care cumpără pahare de Coca-Cola, Coca-Cola zero, Fanta sau Sprite de 0,75l şi colecţionează stele pe talonul primit, obţinând automat la cea de-a patra steluţa de pe talon, un bilet gratuit la film.

În plus, toţi spectatorii Hollywood Multiplex, care introduc codul biletului cumpărat pe www.hmultiplex.ro, intra automat în tombola pentru o excursie pentru două persoane la studiourile Universal, de la Hollywood, L.A.

Premiile pot fi revendicate până pe 15 februarie 2012.

Mai multe detalii, pe www.hmultiplex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.