Get Smart (2008)

12

get smart rated one sheet 202x300 Get Smart (2008)Actori: Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Alan Arkin

Un film despre care, atunci cand am inceput sa-l vizionez, am crezut ca este o porcarie. Satul de prostanaci si de parodii ieftine, criticul din mine abia astepta sa-l taxeze si pe baiatul asta simpatic ce a acaparat toate comediile in ultima vreme. Insa nu a fost asa. Inca de la inceput “Get Smart” te face sa razi. Sa fiti atenti insa la ceva, filmul creaza umorul intr-un alt fel, la inceput actorii fac o gluma proasta sau invechita si cand te astepti ca asta sa fie tot mai scot o replica de te prapadesti de ras. Va invit sa cititi mai jos despre o comedie de film cu agenti secreti in care ni se arata ca norocul si munca de birou te ajuta mai mult decat crezi.

Steve joaca in filmul acesta rolul unui lucrator la o agentie secreta, el fiind cel care intocmeste get smart movie stills Get Smart (2008)rapoartele si care incearca sa gaseasca indicii in conversatiile receptate de sateliti. Niciodata nu a fost trimis pe teren pentru ca daca la inceput era supraponderat, acum era prea bun in munca ce o facea. Vine insa ziua in care agentia este atacata, iar boss-ul are nevoie de inca un agent. Si cine poate fi? Da, da. Chiar omul care reuseste sa descrie comportamentul unui om dintr-o simpla fraza de “cum este cafeaua ta?” (o sa vedeti in film, ca sa intelegeti). O sa vedeti in film multe faze de “James Bond” adevarat cum ar fi dansuri de societate, parasutari, obiecte create special pentru agenti si o femeie sexy (asa cum sta bine langa un erou adevarat.

Download subtitrare “Get Smart” in curand.

Per total o productie simpatica in timpul careia daca nu adormi de prea mare oboseala atunci tresari la fazele amuzante. De urmarit in continuare si Steve Carell pentru ca am vazut ca primeste din ce in ce mai multe roluri. So, do not forget… GET SMART!

Vizionati trailer:

Get Smart (2008) trailer www.FILMETARI.COM
Vezi mai multe video din Film »

12 COMENTARII

  1. E realizat după un serial celebru din anii 60-70 şi a venit ca un răspuns la filmele cu agenţi secreţi din perioada respectivă. Serialul a fost dat pe Pro Tv prin 96-97, mi-a plăcut şi eram convins că Get Smart se va ridica la acel nivel sau chiar îl va depăşi.
    Cronica ta nu face decât să îmi confirme aşteptările.

  2. prima data si eu am catalogat filmul drept o comedie proasta,dar am zis sa ma uit totusi…. si a meritat:D

  3. Cand am vazut afisul publicitar la cinematograf, am crezut ca e vreo aiureala fara haz. Dar am intrat in sala, filmul a inceput si mi-a placut cap coada.

  4. un film pe care eu l-as denumi high-level. nu toata lumea e capabila sa “digere” glumelele din el. mie personal mi-a placut destul de mult

  5. […] ocazia sa apara, pana acum, in niste filme ca: Passengers (2008), Rachel Getting Married (2008), Get Smart (2008) sau mai cunoscutul The Devil Wears Prada  (2006). Peste doar o saptamana are premiera filmul […]

  6. […] care a dovedit deja, la nici 30 de ani, că poate juca orice, de la comedii gen Bride Wars sau Get Smart, la drame ca Brokeback Mountain sau Rachel Getting Married, și de Jim Sturgess, pe care l-ați mai […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.