Down with Love (2003)

0

Retro, anii ’60, haine colorate si Ewan McGregor, parca as pune si o inimioara, dar nu as vrea sa devin melodramatica. Poate pare un film pentru fete, dar sa stiti, dragi baieti ca este la fel de amuzant si pentru voi. Sa nu imi spuneti ca un pic de Renée Zellweger strica!
downw love 2 gallery 600x400 460x306 Down with Love (2003)

In anii ’60, o femeie reuseste sa dea peste cap lumea barbatilor. Barbara Novak (Renée Zellweger) scrie o carte intitulata ,,Down with love” prin care starneste o adevarata revolutie sexuala spunandu-le femeilor: Gata cu iubirea! Gata cu rolul de sotie si sensibilitatile! Mai buna este ciocolata! Cand cartea devine un succes, Barbara ii atrage atentia jurnalistului Catcher Block (Ewan McGregor), doar ca situatia nu este asa simpla. Teoretic, Catcher ar trebui sa scrie un articol despre scriitoare, practic, el isi propune ceva mai mult: sa dovedeasca ca Barbara nu crede in ceea ce scris, ca nu este o femeie care chiar nu are nevoie de o poveste de iubire. Se fac tot felul de schimburi de identitati pentru ca nici Barbara, nici Catcher nu sunt ceea ce par, se va ajunge la un adevarat ,, conflict de interese” intre femei si barbati si ulterior intre revista lui Catcher, Know si proaspata revista a Barbarei, Now. Pe langa Barbara si Catcher, mai avem un cuplu care incearca sa isi clarifice sentimentele: editoarea Barbarei, Vikki si cel mai bun prieten al lui Catcher, Peter. Dincolo de poveste, mi-au ,,sclipit” ochii vazand grija pentru detalii din film: mobila anilor ’60, vestimentatia, muzica (recunosc ca am stat dupa ce l-am vazut am si cautat soundtrack-urile).
down with love 012 460x301 Down with Love (2003)

Regia filmului ii apartine lui Peyton Reed, cunoscut pentru realizarea unor pelicule precum The Break-Up (2006) sau Yes Man (2008). Incercati Down with love, este colorat, are un mesaj simpatic (feminist). ,,Jos cu suspinele, Jos Cupidon (…)Jos cu dragostea!” spunea Judy Garland in cantecul ei ,,Down with love”. Cat de valabil este manifestul acesta in film, veti vedea.
Vizionati trailer-ul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.