Disney – prezent la Cannes 2011

0

Disney este una dintre cele mai mari si mai de succes case de productie de film din lume, iar anul acesta va lua prin invaluire Cannes-ul. Si nu cu orice film, ci cu ce-a de-a patra parte a Piratilor din Caraibe, pe numele sau intreg Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Acesta va avea premiera internationala in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, insa in afara competitiei. Ne putem astepta, deci, sa-i vedem pe covorul rosu din Franta nu numai pe Johnny Depp, Penelope Cruz si Geoffrey Rush, dar si pe regizorul Rob Marshall. De asemenea, sa nu uitam ca noile aventuri ale Capitanului Jack Sparrow vor putea fi urmarite, de aceasta data, in 3D.

2011 pirates of the caribbean on stranger tides 001 460x305 Disney prezent la Cannes 2011

Totusi, Pirates of the Caribbean nu e singurul film marca Disney ce va fi prezenta la Cannes anul acesta. The Tree of Life este o productie a aceleiasi case, regizata de Terrence Malik,  film ce intra chiar in competitia oficiala. Si daca nu stiati nimic despre aceasta noua drama, va pot spune ca The Tree of Life urmareste povestea unei familii cu 3 frati in perioada anilor 50, iar filmul ii aduce in rolurile principale pe Brad Pitt si Sean Penn.

Tree of life movie 1 460x330 Disney prezent la Cannes 2011

Ma gandesc ca cei de la Disney ar trebui sa fie tare mandri de prezenta lor la Cannes, deoarece, pentru mult timp, au fost cunoscuti ca fiind casa de productie a desenelor animate, iar acum ne demonstreaza ca se ocupa si cu chestii mai serioase. Iar daca pe voi nu va impresioneaza acest lucru, ganditi-va doar ca in 2011, Disney aduce la Cannes doua bucati de eye-candy: Johnny Depp si Brad Pitt, yum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.