Daniel Radcliffe va juca in thrillerul Horns

1

daniel radcliffe 460x341 Daniel Radcliffe va juca in thrillerul Horns

Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, va juca in thrillerul Horns, regizat de Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, Piranha 3D). Horns este o adaptare dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Joe Hill, pe numele adevarat Joseph Hillstrom King, fiul lui Stephen King.

horns book cover 02 460x642 Daniel Radcliffe va juca in thrillerul Horns

Horns il are in centru pe Ig Perrish (Daniel Radcliffe), personaj a carui prietena a fost violata si omorata. Dupa o noapte de betie crunta, Ig Perrish, principalul suspect in acest caz, se trezeste intr-o dimineata si constata ca din capul sau cresc niste coarne, care ii confera abilitatea de a obtine confesiuni de la straini, ceea ce il va ajuta sa il gaseasca pe adevaratul criminal al prietenei sale si sa se razbune. Filmul va incerca sa explice de ce oamenilor buni li se intampla lucruri urate, ca si influenta pe care o are asupra unui barbat pierderea femeii iubite.

daniel2 460x345 Daniel Radcliffe va juca in thrillerul Horns

Daniel Radcliffe, care a jucat recent in filmul The Woman in Black (regia: James Watkins), va mai aparea si in drama romantica Kill Your Darlings, regizata de John Krokidas, care va fi lansata in 2013.

sursa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.