Cristi Puiu revine la Cannes după 5 ani

1

aurora poster bun e1273781607823 300x179 Cristi Puiu revine la Cannes după 5 aniCinci ani au trecut de la ultima prezenţă a unui film regizat de Cristi Puiu la Cannes. În 2005, Moartea domnului Lăzărescu cucerea premiul secţiunii Un Certain Regard, iar de atunci, regizorul avea să iasă o pauză destul de lungă până la următoarea sa creaţie: Aurora. Aceasta a fost selecţionată în secţiunea Un Certain Regard şi va avea premiera mondială la Cannes pe data de 14 mai. Dacă până acum Cristi Puiu era cunoscut într-o dublă calitate, de scenarist şi de regizor, de această dată el este şi actor. Alături de el, în acest film mai evoluează Gelu Colceag, Catrinel Dumitrescu, Luminiţa Gheorghiu, Gheorghe Ifrim, Valentin Popescu, Ileana Puiu, Valeria Seciu, Clara Vodă.
Despre film nu se cunosc prea multe detalii, este povestea unui bărbat de 42 de ani care are de luat o decizie capitală. Filmul va ajunge în cinematografele din România probabil în toamna acestui an.

1 COMENTARIU

  1. […] atmosfera. Dintre producțiile numite se pot observa clar favoriții, filmele „Loverboy”, „Aurora”, „Din dragoste cu cele mai bune intenții” și „Periferic” având un numâr […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.