Concurs: Unknown (2011)

7

UnknownRO 70x100 209x300 Concurs: Unknown (2011)Cum ar fi sa stii cine esti, dar sa nu o poti dovedi? Afla de la Liam Neeson, care porneste intr-o cursa halucinanta pentru a-si recastiga viata, din 18 februarie pe marile ecrane din Romania. MediaPro Distribution te invita sa vezi Necunoscutul, un action thriller incendiar cu Liam Neeson si Diane Kruger in rolurile principale. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga 1 water bottle, 1 digital travel alarm clock sau una dintre cele 3 invitatii duble la Necunoscutul, la cinematograful Hollywood Multiplex.

Ce actor a devenit celebru pentru rolul principal din filmul distins cu sapte premii Oscar, Schindler’s List?

Liam Neeson
Ben Afleck
Owen Wilson

Necunoscutul poate fi vizionat din 18 februarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Iasi). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

UWM 05552 460x306 Concurs: Unknown (2011)

Detalii film:

Titlul Romania: Necunoscutul
Gen: Actiune, Thriller
Regia: Jaume Collet-Serra
Distributia: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Brunos Ganz, Frank Langella
Casa de productie: Warner Bros. Pictures/Dark Castle
Lansare in Romania: 18 februarie 2011

UWM 02907 460x306 Concurs: Unknown (2011)

Sinopsis

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleaca alaturi de sotia sa (January Jones) in Berlin pentru a participa la o conferinta de specialitate. In urma unui accident cumplit de masina, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz si fara sa aiba idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constata stupefiat ca nimeni nu il recunoaste si este privit ca un strain chiar si de catre sotia lui.

UWM 03432 460x306 Concurs: Unknown (2011)

De aici pana la haos nu mai este decat un pas, doctorul porneste intr-o cursa agonizanta pentru a-si recupera viata si nici macar din partea politiei nu primeste ajutor. Ramas fara acte, extenuat si hartuit, Martin incepe sa puna sub semnul intrebarii totul, inclusiv propria-i identitate si sanatate mintala. Un aliat nesteptat pare sa ii readuca speranta, dar aflarea adevarului ramane in continuare o misiune imposibila. Realizat dupa romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul aduce pe marile ecrane o poveste enigmatica si originala. Filmul este distribuit in Romania de MediaPro Distribution si are premiera pe marile ecrane in 18 februarie.

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.