[Concurs] Hollywood Multiplex

31

Dacă vrei să vezi cele mai noi filme care rulează la Hollywood Multiplex, atunci trebuie neapărat să răspunzi la cerința de mai jos. Oferim 2 invitații duble la oricare film din programul cinematografului din București și o invitație de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerința/întrebarea din această săptămână este următoarea:

Care este cea mai incitanta scena de amor dintr-un film?

imagine 1 460x307 [Concurs] Hollywood Multiplex

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 9 decembrie, iar 3 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

31 COMENTARII

 1. Eyes Wide Shut (1999)

  Tom Cruise si Nicole Kidman, cel mai sexy si pasional cuplu este supus unor adevarate socuri de natura sexuala, fiind condus intr-un univers al placerilor carnale, al orgiilor, care le va pune in pericol viata, respectul de sine si casnicia.

 2. Hmmm sa zicem ca scena din The Notebook cand personajele principale se saruta dupa ce se plimba cu barca prin ploaie .Tensiunea plutea in aer ,caci amandoi voiau sa isi spuna adevaratele sentimente,dar erau diplomati,pana cand ea isi face curaj si intreaba de ce nu i-a scris scrisori.Urmeaza o mica cearta intre indragostiti care se soldeaza cu o impacare fierbinte.

 3. Meet Joe Black – Extraordinar de tandru, un blond si inocent Brad Pitt, o relatie dincolo de lume

 4. I Know Who Killed Me (2007)

  Lindsay Lohan ştie, cu siguranţă, cum să-şi satisfacă partenerul!

 5. Desperado-scena fierbinte dintre Antonio Banderas si frumoasa Salma Hayek, scena ce continea multa pasiune si multa nuditate.

 6. Desi e destul de incitanta si imaginea din filmul Originar Sincer, tind sa cred ca cele mai incitante scene de amor sunt cele din filmul Nine 1/2 Weeks (1986) cu Kim Basinger si Mikey Rourke….scena in care face streaptease Kim, the food scene ori faimoasa scena cu cubul de gheata.

 7. Carne Tremula-in regia lui Almodovar. Filmul are in prim plan povestea de dragoste dintre doi tineri care trec de la ura si dispret la dragoste.Scena de sex de la final vine ca un inevitabil si pune capat tensiunii dintre cei doi

 8. Secretary 2002-Seful, nemultumit de prestatia secretarei, o cheama in birou la el pentru a o pedepsi. Pana la final, cei doi se indragostesc unul de celalalt.

 9. Original Sin cea mai seducatoare si incitanta scene este atunci cand Antonio Banderas si Angelica Jolie fac dragoste.

 10. Scena de amor din filmul “Water for Elephants”, dintre Jacob ( Robert Pattinson) si Marlena ( Reese Witherspoon).

  (din Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.