Concurs cu DVD-uri de la ProVideo

13

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: Wrath of the Titans si Mirror Mirror.

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, de ce vrei sa castigi dvd-urile aflate in concurs?

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 4 august! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Concurs cu DVD uri de la ProVideo

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

13 COMENTARII

 1. Reusit sau nu prea? Wrath of the Titans mi-a ridicat aceasta intrebare dupa ce am citit diverse recenzii si pareri legate de acest film care de altfel contine un scenariu care ma atrage si merita probabil cel putin o vizionare pentru a reusi o parere exacta. Ce e drept imi starneste interesul.
  Mirror Mirror, fiind un alt film pe care nu am reusit sa il vizionez pare de asemenea o alegere buna, dar de data aceasta si amuzanta.
  Daca timpul nu mi-a oferit ocazia sa cunosc sceneriile poate sansa va contribui la convingerea acestuia.

 2. tocmai mi-am cumparat un LCD SAMSUNG cu d= 81inch si m-ar bucura sa-mi vad cu un DVD filmele preferate, vechi din copilarie !!

 3. Imi place mult de Sam Worthington si sunt un fan al lui Liam Neeson si astept cu nerabdare sa-l vad in Taken 2. Julia Roberts este placuta de sora mea si cu siguranta nepotica mea s-ar uita la povestea intriganta dintre Regina si Alba ca Zapada.

 4. Chiar imi doresc sa le vad si sa le am si acasa pentru ca nu le-am vazut la cinema. Si la TV cine stie cand apar.

 5. Imi doresc aceste 2 filme deoarece nu le-am vazut la cinema si le asteapta o alta gama de filme in sufrageria mea pe care o sa le vizionez alaturi de prieteni mei

 6. As vrea sa le vad ,pentru va la cinema e mai greu de ajuns ,si lipsa banilor .Mai ales ca stau acasa toata ziua ca sunt bolnav ,am ciroza hepatica cu virus c .

 7. astai buna de ce am nevoie de el ca imi trebuie ca nu am si ca vreau sa vizionez cat mai multe filme la un dvd de calitate ,acum stiiti de ce am nevoie de el asa ca il astapt.

 8. ma bucur ca sunt dvd-uri si cum eu am doi copii(o fata si un baiat) le voi da fiecaruia cate unul :cel cu oglina fetei si cel cu titanii baiatului . deci raspunsul este : vreau sa castig dvd-urile puse in joc de dvd pentru ARMONIE IN CASA NOASTRA.

 9. vreau sa castig dvd-urile puse in joc de dvs pentru ARMONIE IN CASA NOASTRA : cel cu oglinda il voi da fetei, cel cu titanii baiatului iar eu ma duc in parc sa fac sport !

 10. Filmele de actiune si aventura sunt un criteriu obligatoriu pentru alegerea unui film si daca mai are in fruntea personajelor principale si un actor de clasa ca Liam Neeson, este o alegere buna. Mi-ar placea sa am ocazia sa ocup un loc comfortabil in fotoliul din fata calculatorului si sa ma simt norocos ca pot vedea “Wrath of the Titans”, un film recent aparut cu o imagine de calitate, spre deosebire de posibilitatea de a-l downlada de pe torrent. Este ca si cum as avea un bilet in primele randuri la cinematograf.

 11. Pentru ca sunt un mare fan al acestui site, iar Wrath of the Titans e unul din filmele mele preferate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.