Concurs: Ce ai schimba la FilmeTari?

5

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: Cei Trei Muschetari si Twilight Saga: Zori de Zi partea 1

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, ce ai schimba la blogul FILMETARI?

Desktop3 result 460x287 Concurs: Ce ai schimba la FilmeTari?

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 31 martie! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Concurs: Ce ai schimba la FilmeTari?

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

5 COMENTARII

  1. as posta niste comentarii la filme vechi, rar adaugate pe siteuri, filme care au facut istorie, ca nu numai casablanca a existat in istoria cinematografiei! tineretul de azi nici macar nu a auzit de ele. oare nu mai sunt prin cinemateci filme bune, de dragoste, western-uri, sf-uri samd care sa fie promovate? cinematografele sunt saturate de filme proaste, pline de violente de toate felurile, cu actori recunoscuti drept mediocrii.

  2. Daca ati putea sa luati interviu regizorilor sau actorilor si sa le puneti pe site, sa faceti o lista cu recomandari ale filmelor vechi, sa publicati site-uri/magazine unde putem sa gasim dvd-uri cu filmele mai putin cunoscute, informarea despre concursurile/festivalurile pentru regizorii/cineastii amatori si despre locatiile unde se proiecteaza diferite filme ( de ex. casa studentilor)

  3. sa dati ca premii si bilete din alte orase pt ca nu toata lumea isi permite sa ajunga la bucuresti,sa faceti recomandari la cate un film vechi in fiecare saptamana sau alte filme non-americane, sa promovati mai mult cultura europeana sau chiar asiatica.in rest,sunteti intradevar Tari!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.