Cinci actori mari in roluri mici

0

Nume mari ale cinematografiei au acceptat în 2013 să joace în filme roluri mici ca întindere, nici măcar roluri secundare, ci apariții de o scenă sau două. Și au fost multe asemenea reprezentații în filmele de anul trecut, iar din lista destul de lungă a actorilor cu roluri mici, am ales cinci, îi puteți vedea mai jos, care reușesc să impresioneze chiar dacă au la dispoziție foarte puțin timp.

 

Brad Pitt – 12 Years a Slave

Brad Pitt apare în vreo trei secvențe în tot filme, spre finalul producției. El joacă un personaj deosebit de important pentru soarta eroului principal, care are curajul să se lupte cu sistemul și încearcă să-l ajute pe bărbatul respectiv să-și recâștige libertate.

actori mari brad 460x382 Cinci actori mari in roluri mici

 

Robert De Niro – American Hustle

Nu e ceva original să-l pui pe De Niro să interpreteze rol de mafiot,  fie la modul serios, fie în cheie parodică. Aici este pe bune.  Apare într-o secvență, nu cred că mai mare de cinci minute, în rolul unui temut lider al Mafiei, iar la un moment dat începe să vorbească în arabă, spre disperarea polițiștilor.

actori mari de niro 460x281 Cinci actori mari in roluri mici

 

Uma Thurman – Nymphomanic: Volume 1

Din această listă ea are partitura cea mai ofertantă. Joacă într-o singură scenă, care durează vreo 10-15 minute, rolul unei soții care dă buzna în casa amantei soțului ei, împreună cu cei trei copii ai lor, încercând să le arate acestora de ce nu-și vor mai vedea tatăl așa des și care este motivul plecării acestuia de acasă. Una din cele mai bune prestații ale Umei din ultimul timp și una din cele mai reușite scene din Nymphomanic 1.

actori mari uma 460x258 Cinci actori mari in roluri mici

 

Sean Pean – The Secret Life of Walter Mitty

Deși numele personajului lui Sean Pean, un fotograf celebru, este pomenit foarte des pe parcursul filmului, el având importanța sa în desfășurarea acțiunii, actorul apare doar într-un singur cadru, spre final, iar partenerul său în scena respectivă este Ben Stiller.

actori mari penn 460x243 Cinci actori mari in roluri mici

 

Charlotte Rampling – Young & Beautiful

În două secvențe își face apariția Charlotte Rampling spre finalul filmului.  Pe undeva seamănă cu rolul Umei Thurman în Nymphomaniac, în sensul că și ea se întâlnește cu amanta soțului, dar femeia încearcă să afle niște explicații și să obțină niște răspunsuri la unele întrebări.

actori mari charlotte 460x314 Cinci actori mari in roluri mici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.