Chucky se intoarce: va aparea un nou film din seria Child’s Play

0

chucky 1 460x305 Chucky se intoarce: va aparea un nou film din seria Childs Play

Se pare ca il vom vedea pe Chucky intr-un nou film, iar vestea a fost data de reprezentantii Universal Home Entertainment. Acestia au anuntat ca vor continua seria de filme horror Child’s Play cu un sequel intitulat Curse of Chucky. Don Mancini, creatorul francizei Child’s Play, va scrie, produce si regiza Curse of Chucky. Don Mancini a scris scenariul tuturor celor cinci filme din seria Child’s Play si a regizat Seed of Chucky (2004), cel mai recent film al francizei. Sequel-ul va fi lansat direct pe DVD, iar productia acestuia va incepe in septembrie 2012.

chucky 2 460x258 Chucky se intoarce: va aparea un nou film din seria Childs Play

In noul film, Chucky va provoca un dezastru intr-o familie care participa la o inmormantare. In urma mortii mamei sale, o tanara, aflata in scaun cu rotile de la nastere, este fortata sa se adapteze la o noua viata din care fac parte sora ei, fratele ei vitreg, o nepoata si dadaca lor. Cand cei din jurul incep incep sa moara, fata isi da seama ca “o papusa ciudata” care fusese trimisa in urma cu cateva zile ar putea fi vinovata de aceste crime. Vocea lui Chucky ii va apartine tot lui Brad Dourif, insa nici un alt nume din distributie nu a fost anuntat.

chucky 3 460x247 Chucky se intoarce: va aparea un nou film din seria Childs Play

Primul film din seria Child’s Play a fost lansat in 1988, fiind regizat de Tom Holland. Au urmat Child’s Play 2 (regia: John Lafia, 1990), Child’s Play 3 (regia: Jack Bender, 1991), Bride of Chucky (regia: Ronny Yu, 1998) si Seed of Chucky (regia: Don Mancini, 2004). Seria Child’s Play a fost inspirata de Robert the Doll, o papusa despre care se credea ca este posedata de spirite rele. Papusa i-a apartinut lui Robert Eugene Otto, pictor si scriitor care a trait in Key West, o insula aflata in partea de sud a continentului american. Papusa i-a fost data lui Eugene in 1906 de catre un servitor african care practica magia neagra si voodoo. Atat parintii lui Eugene, cat si vecinii sai si-au dat seama ca este ceva in neregula cu aceasta papusa. In prezent, papusa poate fi vazuta la Fort East Martello Museum din Key West, Florida.

chucky 41 460x258 Chucky se intoarce: va aparea un nou film din seria Childs Play

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.