Choke (2008)

0

choke small3 150x150 Choke (2008) Actori: Anjelica Huston, Brad William Henke, Sam Rockwell, Kelly Macdonald

Ei, uite ca uzina cinematografica via 2008 n-a rostogolit ghemul de faliment in care-o invaluisem eu. Se face c-anul ce tocmai a plecat, imi fericeste simturile cu scenarii ale unor pelicule istete, meticulos gandite si absolut surprinzatoare. Vorbim de “Choke”, o drama cu accent de comedie, potrivita foc unei duminici zgribulite. Distributia-manusa, asta cred ca este noua sintagma pentru acei actori ce-si savarsesc rolul intr-o maniera impecabila si ce-i musai, cat mai realista. Anjelica Huston, libertina de drept aici, detine splendoarea unei femei ce-si traieste viata pe muchie de cutit, iar Kelly MacDonald, febletea mea din “The Girl in the Cafe”, expresie candida a unei feminitati primitive. Pe baieti ii mustruluiesc pe final. Promit!

Fiecare are haba lui. Tratati, netratati, cei numiti pitici pe creier continua sa-si intretina casuta in j Choke (2008)emisfere: fie dreapta, fie cea stanga. Asta o stiu si doi prieteni la catarama: Victor, dependent de sex (cu oricine) si Denny, supus al propriei placeri (masturbator inrait). Timpul petrecut la jobul stupid al acestora, un soi de ghizi la o societate medievala fictiva, este umplut si de perioada petrecuta la terapia de grup  in compania diversilor avizi sexuali. Paralel acestor intamplari, aflam ca Victor isi intretine mama bolnava, platindu-i “cazarea” la unul dintre cele mai scumpe aziluri. Pentru a suporta cat mai sanatos costul cheltuielilor, apeleaza la un truc bolnavicios: la fiecare masa luata la restaurant, se preface ca se-neaca pentru a starni mila comesenilor si astfel, face rost ulterior de mici contributii materiale din compasiunea si omenia acestora.

Download subtitrare “Chocke” in curand.

5n14vca0qcfywcak0fufycafeegx1cagtdd7qcawn0e1gcasr6arycaf036cxca00kv5ocabutg6icaf9beeicaktwbk1cafqjj97cars5ighcanwm5cxcacpth1lcafj1w9tcabdna7ocap0lk5tcaree8x7 Choke (2008) Pana aici, totul este de ras. Va cred, dar chiar cred c-ati vrea sa vedeti de ce un gigant ca Denny ar plimba un carucior cu pietre in cateva secvente, de ce mama lui Victor se comporta atat de ciudat fata de baiatul ei si de ce Paige (doctorita) se implica atat de mult in soarta Idei Mancini. Explicatiile le veti deslusi intr-o oarecare masura, pana veti fi trecut de finele ecranizarii. Nu va accept mustrarile, caci parafa de drama este cat se poate de concludenta. Este o poveste trista a unui invidid oarecum abject, dezvoltat intr-un mediu ciudat, proprietar al unei copilarii ciuntite de ghidusiile inconstiente ale oamenilor mari. Intotdeauna am considerat ca hazul de necaz este o metoda prolifica suavului psihic, asa ca modul in care curg intamplarile ecranizarii, imi este cat se poate de lejer. Grozavii interesante zburda-n intregul film, rupeti-va timp pentru el!

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.