Castigatorii Ariel Awards, cel mai important festival de film mexican

0

pastorela1 460x309 Castigatorii Ariel Awards, cel mai important festival de film mexican

Ariel Awards, cel mai important eveniment al filmului mexican, si-a anuntat castigatorii in cadrul galei de sambata, 2 iunie 2012. Filmul Pastorela, regizat de Emilio Portes, a castigat sapte premii, inclusiv distinctiile pentru Cea mai buna pelicula, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu si Cel mai bun actor in rol principal (Carlos Cobos), in cadrul celei de-a 54-a editii a Ariel Awards. Pastorela este o comedie neagra a carei actiune se desfasoara in perioada Craciunului si ii are in distributie pe Carlos Cobos, Eduardo Espana si Ana Serradilla.

Días de gracia2 460x307 Castigatorii Ariel Awards, cel mai important festival de film mexican

Si filmul Dias de Gracia / Days of Grace, un thriller regizat de Everardo Gout, a castigat opt premii. Printre acestea s-au numarat premiul pentru Cel mai bun debut (Everardo Gout), premiul pentru Cea mai buna cinematografie, premiile pentru Cel mai bun sunet si Cel mai bun actor in rol principal (Tenoch Huerta). Pelicula are ca tema violenta in societatea contemporana mexicana.

PA NEGRE de Agustí Villaronga escena 2 460x307 Castigatorii Ariel Awards, cel mai important festival de film mexican

La categoria ibero-americana, premiul pentru Cel mai bun film i-a revenit peliculei Pa Negre / Black Bread, in regia lui Agusti Villaronga. Acest film a mai castigat sapte premii Goya in 2011.

tiniest place 09 460x258 Castigatorii Ariel Awards, cel mai important festival de film mexican

Premiul pentru Cel mai bun documentar i-a revenit Tatianei Huezo, pentru filmul El Lugar Mas Pequeno / The Tiniest Place. Documentarul are ca subiect intamplarile dintr-un sat care este decimat in timpul razboiului civil din El Salvador, din anii ‘80.

lugar mas pequeño1 460x262 Castigatorii Ariel Awards, cel mai important festival de film mexican

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.