Castiga dvd-ul preferat, cu ProVideo!

5

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: Sunset Limited si Fata cu Dragonul Tatuat

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, de ce vrei sa castigi dvd-urile aflate in concurs?

dvduri provideo result 460x287 Castiga dvd ul preferat, cu ProVideo!

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 28 aprilie! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Castiga dvd ul preferat, cu ProVideo!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

5 COMENTARII

  1. Tommy Lee Jones este unul dintre actorii mei preferati si “Fata cu dragonul tatuat” mi-a placut ENORM, atat cartea, cat si varianta suedeza, care m-a determinat s-o urmaresc si pe cea americana, nedezamagindu-ma deloc.

  2. Daniel Craig se numara printre actorii pe care ii admir foarte mult, iar filmul l-am ratat la cinema, asa ca imi doresc dvd-ul ca sa recuperez Oscarul la montaj de anul acesta. Iar despre celalalt dvd pot sa spun ca pare interesant, pentru ca stiu ce poate Tommy Lee Jones ca actor, dar sunt curios si cum arata un film regizat de el.

  3. in primul rand daniel craig este unul din actorii mei preferati si cred ca nu ma va dezamagi nici in acest film, iar al doilea film trebuie sa fie super din moment ce joaca samuel l. jackson si tommy lee jones.

  4. Mie imi place sa ma duc la cinema sa vad filme ..insa nimic nu se compara cu un film in fata televizorului si cu un bol mare de floricele si cu toata familia alaturi ..iar acestea doua chiar nu le am vazut ..iar un alt motiv le poti pastra si revedea peste ceva timp …supeer 🙂

  5. “Fata cu dragonul tatuat” mi-a placut foarte mult atat cartea , cat si varianta suedeza a filmului, care este geniala.Tommy Lee Jones si Samuel L. Jackson doua legende ale cinematografiei care joaca impecabil.Merita sa ai aceste doua minunate dvd-uri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.