Care PE care, serile filmelor in aer liber te asteapta la Promenada Mall

2

Vremea insorita de afara e mult prea frumoasa pentru a fi petrecuta in casa, nu-i asa? Si pentru ca vara pofta de filme devine tot mai “lacoma”, ce poate fi mai bun decat o seara de filme cu prietenii…in aer liber?

Pe 23 si 24 mai, PE terasa Promenada, cinematograful in aer liber va gazdui doua seri de film, cu unele dintre cele mai apreciate pelicule de catre romani, ce satisfac si cele mai aprige gusturi. Ziua de vineri este adjudecata de magie si actiune cu pelicula “Now you see me” (ora 21), si urmata apoi de o portie buna de hohote de ras cu “We are the Millers” (ora 23)! Ambele productii sunt numai bune pentru relaxare dupa o saptamana de munca. Puteti confirma prezenta aici.

terasa promenada mic 600x399 Care PE care, serile filmelor in aer liber te asteapta la Promenada Mall

Ziua de sambata aduce romantismul in aer cu “Breakfast at Tiffany’s (ora 21), si apoi ne bucuram de comedia franceza Intouchables( ora 23), pentru care puteti confirma prezenta aici.

Zona cinematografului in aer liber poate primi pana la 600 de speactatori, iar dotarile tehnice sunt de ultima generatie. Filmele vor fi vizionate in format HD, datorita unui proiector outdoor unic in Romania, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit si “The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care il folosesc in concerte Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia.

spacer Care PE care, serile filmelor in aer liber te asteapta la Promenada MallMicro-festivalul de film intitulat “Care PE Care – Filme de actiune vs Filme de dragoste” a fost initiat de doi oameni cu o prezenta activa in mediul online  romanesc, Cristina Bazavan si Cristian Manafu, alaturi de Mall Promenada. Cei doi au pornit deja o competitie intre ei pentru a aduce fiecare cei mai multi participanti. Voi ce filme apreciati cel mai mult din cele mentionate mai sus?

10325565 665479446841032 4661832576047501704 n 460x305 Care PE care, serile filmelor in aer liber te asteapta la Promenada Mall

Micro-festivalul de film sustinut de Cristina Bazavan si Cristian Manafu  face parte din campania Promenada “Vara asta sunt PE” . Mall-ul din Floreasca pregateste numeroase surprize, astfel ca intre 16 mai si 14 septembrie vizitatorii vor avea parte in fiecare seara de evenimente cu intrarea libera: seri tematice de filme,  karaoke cu trupa, stand-up si improvizatie, concerte, transmisiuni live ale meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Festival de Teatru si Festival de Muzica Lejera. Pentru programul complet urmariti noul site si pagina de facebook.

Nu stiu de voi, dar eu chiar imi doream sa scap de scaunele incomode din cinematograf si de aerul conditionat care iti imobilizeaza tot corpul dupa 2 ore de film.  Daca si voi aveati aceeasi problema, atunci veniti cu  prietenii vostri la  Promenada Mall, vineri si sambata si bucurati-va  de serile filmelor faine in aer liber. Accesul este gratuit. Ne vedem acolo, da? 😀

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.