Benedict Cumberbatch, in noul film al lui Steve McQueen

0

benedict cumberbatch 12 years slave 460x242 Benedict Cumberbatch, in noul film al lui Steve McQueen

Benedict Cumberbatch (Sherlock, Tinker Tailor Soldier Spy) va aparea in drama Twelve Years a Slave, in regia lui Steve McQueen, alaturi de Chiwetel Ejiofor (Children of Men), Adepero Oduye (Pariah), Michael Fassbender (Shame) si Brad Pitt (The Curious Case of Benjamin Button). Povestea este inspirata din fapte reale. Este vorba de cazul lui Solomon Northup, un negru nascut liber care a trait in New York, in 1840. Barbatul este inselat, propunandu-i-se o slujba in Washington, unde este rapit si fortat apoi sa munceasca pe o plantatie din Louisiana. Rolul lui Solomon Northup va fi interpretat de Chiwetel Ejiofor.

chiwetel ejiofor 12 years slave 460x268 Benedict Cumberbatch, in noul film al lui Steve McQueen

Benedict Cumberbatch il va interpreta pe stapanul plantatiei, care il cumpara pe Solomon Nortup. Stapanul plantatiei este cucerit in cele din urma de abilitatile in domeniul ingineriei pe care care le detine Solomon Northup. Scenariul filmului a fost scris de Steve McQueen (Shame) si John Ridley (Red Tails), avand la baza autobiografia lui Northup din 1853. Filmul va fi o incursiune in viata obisnuita a sclavilor din Bayou Beof, cu tot ceea ce presupune acest lucru: incepand de la alimentatia lor si pana la relatia cu stapanul plantatiei. Vor fi prezentate si cazuri in care sclavii care fugeau erau capturati, fiind supusi unor lucruri ingrozitoare.

benedict cut1 460x353 Benedict Cumberbatch, in noul film al lui Steve McQueen

Benedict Cumberbatch mai are in derulare si alte proiecte: joaca intr-un sequel al filmului Star Trek, alaturi de Zachary Quinto si Zoe Saldana. Sequel-ul filmului SF este regizat de J.J. Abrams si va fi lansat in data de 17 martie 2013. Actorul englez va putea fi vazut si in The Hobbit: There and Back Again (regia: Peter Jackson) – lansare: 13 decembrie 2013. Filmul Twelve Years a Slave va fi lansat in anul 2013.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.