Bel Ami: Concursul

13

In Luna Femeilor, MediaPro Distribution iti ofera un cadou senzual: filmul Bel Ami, dupa romanul omonim al lui Guy de Maupassant, publicat in Romania de editura Leda Books. Robert Pattinson este cel care ii da viata “seducatorului in serie” George Duroy, poreclit Bel Ami. Intr-o lume in care cei mai puternici oameni nu sunt barbatii, ci femeile din spatele lor, George se foloseste din plin de ele. Prin patul lui trec cele mai frumoase si mai influente femei, fiecare contribuind la ascensiunea lui in cercurile inalte ale burgeziei pariziene.

afis BelAmi result 460x654 Bel Ami: Concursul

MediaPro Distribution, Leda Books si filmetari.com te premiaza! Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Bel Ami valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti si una dintre cele 3 carti Bel Ami.

Te-ai folosi de puterea de seductie pentru propriul castig?

Spune-ne de ce sau de ce nu si castiga!

Nu-l rata pe Robert Pattinson in scene fierbinti cu Uma Thurman, Christina Ricci si Kristin Scott Thomas. Din 2 martie, MediaPro Distribution iti aduce in cinematografele din Romania un film despre o epoca in care foamea de sex, bani si putere se ascunde sub haine fine si maniere impecabile. Bel Ami. Mergi la cinema din 2 martie.

Vizionati trailer:

13 COMENTARII

 1. Am uitat sa zic si de ce: pentru ca asa suntem noi, nu trebuie sa existe un motiv anume, asa am fost din toate timpurile.

 2. Da, in conditiile in care as respecta propriul set de valori si norme etice 🙂
  Raspunsul la “de ce” ar fi ca in viata asta ajungem sa spunem si sa facem lucruri la care nu ne-am fi gandit. Uneori extremele sunt singura solutie logica, iar a profita de puterea seductiei poate fi vazuta ca o extrema a conjuncturilor.
  Tot ce ramane esential e sa fii sincer(a) cu propria persoana!

 3. Superba cartea, sper ca si filmul va fi la fel. Desi majoritatea spune ca puterea de seductie apartine femeii, cartea vine si demonstreaza contrariul. Eu una, m-am folosit si ma voi folosi mereu de aceasta putere, de care dispunem toti…ce rost isi are o putere daca nu te folosesti de ea, la urma urmei?!

 4. Poate m-as folosi de puterea de seductie pentru propriul castig doar in cazuri extreme, in care nu as avea de ales. In rest, nu cred ca un om ar trebui sa exceleze in viata doar pe baza propriei puteri de seductie.

 5. Da m-as folosi de puterea de seductie pentru a castiga pe cineva sau ceva insa in asa fel incat persoanei respective sa nu i se para ca sunt prea exagerat sau lingusitor pentru ca am si eu demnitatea mea. Daca nu cedeaza sau nu imi acorda o sansa atunci renunt, viata merge inainte si cu toti trecem atat prin rele cat si prin bune. Cine nu recunoaste ca nu s-ar folosi de propia seductie sa cucereasca pe cineva sau ceva este un las dupa parerea mea.

 6. Normal ca m-as folosi de puterea de seductie , atata timp cat stiu ca pot . Sincera sa fiu chiar am facut asta de cateva ori si mi-a iesit , pentru ca atata timp cat sti cum sa o faci si sa nu ranesti persoana respectiva, este in regula. Nu vad ce este rau in asta , mai ales ca , sa fim seriosi , baietilor le cam place sa filtreze si sa se lase sedusi. Asta este o ocazie de a obtine cea ce vream , cand vrem.

 7. Femeia nu poate rămâne puternică decât dacă se afişează în faţa unui bărbat aparent disponibilă, dar în realitate inaccesibilă, atât de aproape… şi totuşi atât de departe. De aceea te atrage, dar te ţine la distanţă. Te provoacă, te seduce, dar când te apropii de ea… spune: NU!…sau cel putin asta sunt eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.