Aprilie în cinematografe

0

Nu este o lună foarte bogată în filme (până acum nu știu dacă sunt anunțate zece filme cu premiera în aprilie, este posibil sa mai apară câteva pe parcurs). Ideea este că în această lună mersul la premierele lunii seamănă cu surprizele din oul Kinder: nu știi ce vei găsi înauntru. Adică, este posibil să fie producții foarte reușite, dar la fel de probabil putem avea parte de crunte dezamăgiri. Dar merită riscat.

Captain America: The Winter Soldier

Luna și săptămâna cinematografică se deschid cu poate cel mai așteptat film din aprilie. Actori mari, ecranizare după benzi desenate celebre, acțiune cât cuprinde.

A Long Way Down
Pierce Brosnan și Toni Collette într-o dramă realizată după o carte a lui Nick Hornby.

Al doilea joc

Corneliu Porumboiu ne propune un film cu adevărat experimental. Este vorba de meciul de fotbal Dinamo-Steaua disputat în 1988 și arbitrat de Adrian Porumboiu, tatăl regizorului. Dar în timp ce vedem partida avem parte de comentariul celor doi Porumboiu, tată și fiu.

Rio 2
Cum vă așteptați, este continuarea de la Rio, atrăgătoarea animație din 2011. Sper ca acest film să se ridice măcar la nivelul primei producții.

Sabotage
Filmul prezintă un jaf pus la cale chiar de trupele de elită antidrog. Apoi, cei care au dat lovitura încep să fie lichidați pe rând. Cu Arnold Schwarzenegger.

Borgman
Povestea unui bărbat care dă buzna în viața unei familii. Film nominalizat la Cannes în 2013.

Brick Mansions
Un film de acțiune cu regretatul Paul Walker.

Transcendence
Un SF promițător la prima vedere. Cu Johnny Depp și Morgan Freeman care s-au lăsat pe mâna regizorului debutant Wally Pfister.

Jeune & Jolie

Povestea unei adolescente care devine prostituată de lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.