Anthony Hopkins, in noul film al lui Andy Garcia

1

andy garcia 10 460x345 Anthony Hopkins, in noul film al lui Andy Garcia

Andy Garcia a obtinut finantare pentru filmul Hemingway & Fuentes, pe care il va regiza. Proiectul a fost initiat in 2009, dar de-abia acum a inceput sa se materializeze. In rolurile principale vor juca Anthony Hopkins, Annette Bening si Andy Garcia. Filmul urmareste relatia dintre scriitorul american Ernest Hemingway, interpretat de Anthony Hopkins, si capitanul de vas Gregorio Fuentes (Andy Garcia). Se pare ca legatura dintre cei doi l-a inspirat pe Ernest Hemingway sa scrie romanul The Old Man and the Sea. Annette Bening o va interpreta pe cea de-a treia sotie a scriitorului, Mary Welsh Hemingway.

hopkins 1101282 460x258 Anthony Hopkins, in noul film al lui Andy Garcia

Scenariul filmului Hemingway & Fuentes a fost scris de Andy Garcia si nepoata scriitorului, Hilary Hemingway. Subiectul acestui film este unul interesant, iar prezenta lui Anthony Hopkins constituie inca un punct tare. Productia peliculei Hemingway & Fuentes va incepe in ianuarie 2013.

hemingway1 460x300 Anthony Hopkins, in noul film al lui Andy Garcia

Pe Andy Garcia il vom mai vedea anul acesta in Open Road (regia: Marcio Garcia), alaturi de Camilla Belle, Juliette Lewis si Colin Egglesfield, si in pelicula The Truth (regia: Damian Lee), unde joaca impreuna cu Eva Longoria si Forest Whitaker. Anthony Hopkins filmeaza in prezent pentru Hitchcock (regia: Sacha Gervasi), film centrat pe realizarea filmului Psycho de catre Alfred Hitchcock. In Hitchcock mai joaca Scarlett Johansson, Jessica Biel, Helen Mirren si James D’Arcy.

anthony hopkins 1600x1200 www.GdeFon.ru 1 460x345 Anthony Hopkins, in noul film al lui Andy Garcia

sursa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.