Anne Hathaway si James McAvoy vor deveni niste zombii

0

Bineinteles ca intr-un film. Ma rog, nu se stie niciodata ce se va intampla in viitor, daca toata teoria cu zombii se va adeveri, insa ma indoiesc. Totusi,sa revenim. Regizorul Mike White o vrea pe Anne Hathaway in rolul lui Elizabeth Bennet in viitorul film “Pride and Prejudice and Zombies”. Si bineinteles ca si in varianta zombie a filmului, Elizabeth trebuie sa il aiba pe Mr. Darcy, asa ca regizorul s-a gandit ca nu poate fi nimeni mai bun pentru rol decat James McAvoy.

anne 460x316 Anne Hathaway si James McAvoy vor deveni niste zombii

Pe mine ma incanta ideea. Si plus ca deja stim ca cei doi au chemistry,cum se zice, pentru ca i-am putut urmari in “Becoming Jane” impreuna. Si e tare dragut ca si urmatorul film in care vor juca cei doi are legatura cu Jane Austen. In orice caz, sunt sigura ca acestia se vor descurca de minune, iar eu una de-abia astept sa-l vad pe James McAvoy din nou intr-un rol principal, chiar daca va fi un zombie.

james mcavoy1 Anne Hathaway si James McAvoy vor deveni niste zombii

Filmul are la baza cartea lui Seth Grahame-Smith, avand ca esenta clasicul roman al lui Jane Austen, insa de data aceasta Mr. Darcy si Elizabeth vor avea de-a face cu zombii. Se pare ca noul film va impaca o masa mare de spectatori, oferind romantism, comedie, dar si horror. Productia pentru acesta nu a inceput inca, insa la anul vom putea vedea rezultatul acestei combinatii neobisnuite de zombii, mandrie si prejudecata. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.