Angelina Jolie va juca in filmul Maleficient

1

Angelina Jolie as Maleficent disney 19758228 1024 7681 460x345 Angelina Jolie va juca in filmul Maleficient

Urmatorul film in care va juca Angelina Jolie este Maleficient, regizat de Robert Stromberg si produs de studiourile Disney. Aflata la Festivalul International de Film de la Berlin (eveniment care se desfasoara in perioada 9 – 19 februarie 2012), actrita a declarat ca acest proiect vine dupa doi ani in care nu s-a ocupat de nimic altceva in afara de regizarea filmului Land of Blood and Honey, o poveste de dragoste care se desfasoara pe fundalului razboiului din Bosnia. Land of Blood and Honey a primit o nominalizare la premiile Golden Globe la sectiunea Cel mai bun film strain.

200841 angelina jolie sued after in the land of blood and honey premiere 460x317 Angelina Jolie va juca in filmul Maleficient

Angelina Jolie avea in vedere si un film regizat de Luc Besson, a carui productie este programata sa inceapa in luna aprilie 2012. In cadrul unui interviu cu THR din decembrie 2011, actrita a sugerat ca este putin probabil sa se ocupe de ambele proiecte, tinand cont de faptul ca filmarile la Maleficient ar putea incepe la sfarsitul acestui an sau la inceputul lui 2013. In acelasi timp, Angelina Jolie doreste sa faca un film de actiune live, dupa experienta pe care a avut-o cu franciza Kung Fu Panda.

2011 Cannes Angelina Jolie Kung Fu Panda II Jivid 5 460x301 Angelina Jolie va juca in filmul Maleficient

In Maleficient, povestea printesei din basmul Frumoasa din padurea adormita va fi spusa din perspectiva personajului negativ. Initial, acest film trebuia sa fie regizat de Tim Burton, dar acesta s-a retras din proiect. Robert Stromberg a fost production designer pentru filmele Avatar si Alice in Wonderland, ca si pentru Oz the Great and Powerful, viitorul film al studiourilor Disney.

sursa.

1 COMENTARIU

  1. Am incredere ca o sa iasa ceva extraordinar, mai ales daca va avea grafica in genul “Alice in Wonderland”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.