Angelina Jolie, printre prezentatorii premiilor Oscar 2012

0

angelina jolie 1 460x328 Angelina Jolie, printre prezentatorii premiilor Oscar 2012

Brian Grazer si Don Mischer, producatorii galei Oscar 2012, au anuntat ca Angelina Jolie se va numara printre prezentatorii Academy Awards din acest an. Gala de decernare a premiilor Oscar se va desfasura in data de 26 februarie, pe scena Teatrului Kodak din California. Printre prezentatorii anuntati initial se numara Cameron Diaz, Tom Hanks, Halle Berry, Jennifer Lopez si actorii din Bridesmaids.

Girl Interrupted The movie girl interrupted 11807909 1272 716 460x258 Angelina Jolie, printre prezentatorii premiilor Oscar 2012

Angelina Jolie a castigat un premiu Oscar in 1999 pentru rolul sau secundar din Girl, Interrupted, film in care au mai jucat Winona Ryder, Whoopi Goldberg, Brittany Murphy si Clea DuVall. In 2008, Angelina Jolie a mai primit o nominalizare la Oscar pentru rolul sau principal din Changeling. In 2011, actrita a debutat ca regizor cu filmul In the Land of Blood and Honey, un film despre o poveste de dragoste care are loc pe fundalului razboiului din Bosnia. In prezent, Angelina Jolie se afla in discutii pentru Maleficient, un nou film care va fi produs de studiourile Disney, regizat de Robert Stromberg. In aceasta pelicula, povestea printesei din basmul Frumoasa din padurea adormita va fi spusa din perspectiva personajului negativ, Maleficient. Initial, acest film trebuia sa fie regizat de Tim Burton, dar acesta s-a retras din proiect.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.