Actritei Jessica Biel i s-a oferit un rol in filmul The Wolverine

0

jessica biel 1 460x345 Actritei Jessica Biel i s a oferit un rol in filmul The Wolverine

Actritei Jessica Biel (New Year’s Eve) i s-a oferit un rol in filmul The Wolverine (regia: James Mangold), alaturi de Hugh Jackman. Este vorba de rolul Viper, inspirat din personajul Madame Hydra, din benzile desenate. Madame Hydra este un dusman al personajelor din seria The Avengers si X-Men. Personajul Madame Hydra a fost creat de Jim Steranko si a aparut pentru prima data in benzile desenate cu Captain America. Originea sa este est-europeana.

XMenOriginsWolverine 460x345 Actritei Jessica Biel i s a oferit un rol in filmul The Wolverine

Filmarile pentru The Wolverine vor incepe in luna august, in Australia, dar se vor desfasura si in Japonia. Asocierea Vidrei cu The Wolverine este complexa, “implicand o casatorie fortata prin santaj, rani mortale cauzate de o posesiune a spiritului si, credeti sau nu, chiar atasament emotional real”.

Jessica Biel 8 4YJNXLMDVN 1280x1024 460x368 Actritei Jessica Biel i s a oferit un rol in filmul The Wolverine

Jessica Biel va mai aparea in filmele Total Recall (regia: Len Wiseman) – lansare: 10 august 2012, The Tall Man (regia: Pascal Laugier) – lansare: 31 august 2012, Emanuel and the Truth about Fishes (regia: Francesca Gregorini) – lansare: 2012 si Hitchcock (regia: Sacha Gervasi) – lansare: 13 februarie 2013.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.