3 Scurt-metraje de animatie nominalizate la Oscar sunt disponibile online

1

Cei ce doresc sa urmareasca o parte a productiilor nominalizate la Oscar 2012 inainte de ceremonia de premiere si sa isi formeze o parere despre acestea, pot viziona online 3 dintre cele 5 scurt-metraje nominalizate la categoria Short Film (Animated) . Recent, studiourile au pus la dispozitie filmuletele pe Youtube.

Primul scurt-metraj disponibil online este The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore, care spune povestea unor oameni ce isi dedica viata cartilor. Printre bizarele surse de inspiratie folosite la crearea acestui filmulet, producatorii amintesc de filmul Vrajitorul din Oz, actorul Buster Keaton, uraganul Katrina si pasiunea pentru carti.

Urmariti filmuletul mai jos:

Wild Life, cel de-al doilea scurt-metraj, spune povestea unui barbat britanic care in anul 1909 a fost trimis de familie in Canada, unde trebuia sa se ocupe de o ferma. Intre timp bautura, plimbarile si sportul devin mai interesante decat ferma si asa incep aventurile personajului, care vorbesc despre dorul de casa si curajul de a trai viata la maxim. Dintre cele trei animatii, pe acesta il gasesc cel mai amuzant si cu cele mai multe sanse de a castiga.

Vizionati filmuletul mai jos:

Dimanche/Sunday este cel de-al 3-lea filmulet animat  pe care il putem viziona. Dupa parerea mea, dintre cele 3 disponibile pentru vizionare acesta este cel cu cele mai putine sanse de a obtine statueta,actiunea fiind destul de statica, dezmortindu-se de abia spre sfarsit. Filmuletul este o viziune asupra copilariei si plictiselii, asa cum le vede un copil care incearca sa isi gaseasca ceva de facut intr-o zi de duminica.

Urmariti filmuletul mai jos:

1 COMENTARIU

  1. The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore imi place cel mai mult, dar trebuia sa il faca putin mai scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.