127 Hours – din 22 aprilie pe marile ecrane

0

Filmul 127 Hours ajunge in sfarsit si pe marile ecrane de la noi. Acesta este un film regizat de Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Traispotting, The Beach) si inspirat dintr-o intamplare reala din viata alpinistului Aron Ralston (interpretat de James Franco) despre care acesta povesteste in autobiografia sa intitulata Between a Rock and a Hard Place.

James Franco 460x306 127 Hours din 22 aprilie pe marile ecrane

127 Hours se concentreaza mai exact asupra celor 5 zile pe care Aron este nevoit sa le petreaca intre doua stanci dintr-un canion izolat dupa ce a ramans blocat acolo in timpul unei escaladari. Filmul urmareste toate trairile alpinistului din timpul aventurii sale, si prezinta intr-un mod inedit greutatile prin care trece acesta, dar si amintirile pe care le deruleaza in capul sau, tot gandindu-se la prieteni, familie, fostele iubite si la cele doua excursioniste cu care se intalnise inainte de accident. De asemenea, filmul ne ofera si o lectie cu privire la alegerile pe care le putem face in viata deoarece si Aron a avut o alegere de facut pentru a iesi din incurcatura.

127 hours rocks 460x276 127 Hours din 22 aprilie pe marile ecrane

Aceasta drama a fost extrem de apreciata si de public, dar si de critici, primind anul acesta 3 nominalizari la Globurile de Aur, 6 nominalizari la Premiile Oscar, 8 nominalizari la premiile BAFTA si chiar si un 9 de la al nostru Florian :). Filmul 127 Hours este distribuit de Transilvania Film si vine in cinematografele romanesti incepand din data de 22 aprilie.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.