11 site-uri de vizionat filme online [gratuit si legal]

8

Am facut o mica cercetare si am selectat cateva dintre site-urile unde puteti sa urmariti filme destul de usor si de rapid.
posters kickass iron man 2 solomon kane eclipse buried prince of persia 460x261 11 site uri de vizionat filme online [gratuit si legal]

1. Media Direct
http://www.mediadirect.ro/
Ai nevoie de un cont si de cativa euro pentru a putea viziona filmele, caci asa ne cere legalul. Site-ul ofera filme noi, dar si clasice cu Elvis Presley, spre exemplu, iar preturile variaza de la 1.10 euro la 2.30 euro.

2. Muvix
http://www.muvix.ro/
Un site ultra legal, daca il pot numi asa, pentru ca asa cum explica si ei pe site este nevoie de un cont, exista doar cateva filme oferite gratuit, in rest cotizatia de 1.50 de euro pe film este obligatorie.

3. Film Box
http://www.filmbox.ro/
Este denumit singurul serviciu legal de download filme. Tot pe sistemul cont-plata, pe Film Box pot fi urmarite si documentare pentru doar 4.99 RON.

online si legal 460x306 11 site uri de vizionat filme online [gratuit si legal]

4. Realitatea.net
http://filme.realitatea.net/
Portalul Realitatea.Net a adus ceea ce s-a numit o premiera in Romania, filme la calitate de DVD, online, gratis. Practic exista un film recomandat de Realitatea, periodic, ce poate fi urmari fara sa ai nevoie de un cont de membru.

5. Jam ShowBiz Movies
http://jam.canoe.ca/Movies/ClassicFilms/
Pentru pasionatii de filme vechi, de filme alb-negru, site-ul canadian Jam ShowBiz Movies este alegerea perfecta. Iti poti alege genul, iar site-ul iti ofera o serie de recomandari in functie de preferinte.

6. Classic Cinema
http://www.classiccinemaonline.com/1/index.php
Filme vechi dar bune si frumoase. Poti sa vezi chiar si musical-uri precum Calendar Girl (1947), documentare, tot anii 1940-1960, iar cea mai interesanta sectiune ar fi cea de biografii.

7. Jaman
http://www.jaman.com/
Mi-am facut cont, m-am logat si am cautat sa vad daca exista si filme pentru care nu trebuie sa platesti pentru a le vedea. Sunt ceva filme gratis, printre care si clasice ca The Three Stooges. Exista, de asemenea, in unele cazuri optiunea rent free prin care se da un acces gratuit de cateva zile pentru a viziona un anumit film, spre exemplu, asa cum am ales eu, Surf’s Up (2007).

8. Dolce TV
http://www.dolcetv.ro/
Site de-al nostru, numai bun pentru o vizionare in mare parte gratuita si rapida de filme. Ai de unde sa alegi, pe genuri, exista si desene animate, iar preturile sunt rezonabile, de la 0.65 de euro la 1.25 euro.

9. Retrovision TV
www.retrovision.tv
Retrovisionul vine cu Film Noir, Sci Fi, dar si ceea ce ei intituleaza educational. Sectiunea educationala ofera biografii precum cea a lui Albert Einstein, interviuri sau lucruri amuzante precum ce sa faci la o intalnire Dating Do’s and Dont’s (1949).

10. YouTube
http://www.youtube.com/movies
Youtube-ul este o solutie salvatoarea pentru a vedea un film rapid. Varietatea nu este una tocmai mare, dar nu ar trebui ignorat. Cel putin pentru a vedea Charade cu Audrey Hepburn sau pentru un film de groaza.

11. Entertainment Magazine
http://emol.org/movies/catalog/titles.html
Am mai pus un site, tot pentru cei care iubesc filmele de secol trecut sau pentru cei care sunt curiosi sa vada din cand in cand un film alb-negru sau chiar desenele animate clasice precum Gulliver’s Travels din 1938.

Voi ce alte siteuri de vizionat filme (legal) mai stiti?

8 COMENTARII

  1. Icefilms e gratuit.In timp ce hulu e disponibil numai in USA.Si despre siteu-rile voastre nu pot spune decat ca nu prea m-as uita pe ele fiindca pe majoritatea trebuie sa platesti.Cum sa dai exemplu Youtube:))Oricat de putin ar trebui sa platesti tot nu se cheama gratuit.Legal poate.

  2. Pe Youtube sunt filme intregi gratuite. Corect, sunt si filme cu plata dar sunt si gratuite. Majoritatea siteurilor din articol ofera unul sau mai multe filme gratuite pe saptamana sau au oferte cu un film gratuit din cand in cand.

  3. Stiu ca pe youtube sunt filme intregi insa singura problema e ca sunt uploadate pe parti si nu cred ca vrei din 10 in 10 min sa schimbi partile.Si oricum ce filme bune gasesti pe youtube?Toate filmele bune au licenta de autor si chiar daca sunt uploadate sunt imediat scoase.Singura solutie sunt torentele.De preferat sunt astea din Romania pentru ca nu o sa ai probleme cu viteza de transfer.Problema e ca nu prea gasesc filme de colectie si mai vechi pe torentele din Romania asa ca ma reorientez la torente din strainatate si pot zice ca orice film am cautat,pana acum,l-am gasit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.